Haberler

Oktay Kaynarca Kaçamakta Yakalanınca Muhabiri Ezdi

Güncelleme:

Rol arkadaşı Deniz Çakır'la aşk yaşayan Oktay Kaynarca, trafikte sarışın bir kadınla yakalanınca arabayı muhabirlerin üzerine sürdü.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, kaçamak yaptığı sıralarda gazetecilere yakalanınca, aracını kendisini görüntülemeye çalışan Milliyet gazetesi muhabiri Seçkin Şenvardar'ın ayaklarının üzerinden geçerek yaralanmasına neden oldu.

GAZETECİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Kaynarca gazeteciyi yaralamasına rağmen hiçbir şey olmamış gibi gaza basıp olay yerinden uzaklaştı. Yaralanan muhabir, arkadaşlarının yardımıyla Şişli Etfal Hastanesi'ne giderek rapor aldı. Şenvardar ünlü oyuncudan şikayetçi oldu.

BU İLK VUKUATI DEĞİL

Ünlü oyuncu 2006 yılında, İstanbul Beykoz'da genç bir kızla yemek yerken görüntü almak isteyen gazetecilere saldırdığı iddiasıyla hakkında iki ayrı suçtan toplam 6 yıla kadar hapis cezası istenmiş, bin 800 TL para cezasına çarptırılmıştı.

BAŞBAKANA ŞİKAYET

Oyuncu ayrıca eski eşiyle Bodrum'da tatil yaptığı sırada fotoğrafları çekildiği için gazetecileri dönemin başbakanı R. Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak şikayet etmişti.

ARAYIP ÖZÜR DİLEMİŞ

Oktay Kaynarca gecenin ilerleyen saatlerinde açtığı bir telefonla ayağının üzerinden geçtiği muhabirden özür dilemiş ve bilerek yapmadığını söylemiş.

Başarılı oyuncu, bir süredir "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisindeki rol arkadaşı Deniz Çakır'la aşk yaşıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oktay Kaynarca Milliyet Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

aaaaMobil-ANDROID:

Muhabire iyi olmus birakin kardesim insanlarin özel hayatinfan size nr

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title