Haberler

Okmeydanı'ndaki Olaylarda Ölen Ayhan Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Okmeydanı'nda çıkan olaylar sırasında atılan el yapımı bir bomba ile yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Ayhan Yılmaz, Kağıthane Berat Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Yeni Ayazağa Mezarlığında toprağa verildi.

Okmeydanı'nda çıkan olaylar sırasında atılan el yapımı bir bomba ile yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Ayhan Yılmaz, Kağıthane Berat Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Yeni Ayazağa Mezarlığında toprağa verildi.

Türk Bayrağına sarılı Ayhan Yılmaz'ın cenazesi saat 17.00 sıralarında Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'ndeki evine getirilerek helallik alındı. Helallik alınmasından sonra cenaze Berat Camii'ne götürüldü. Cenazenin götürülmesi sırasında Yılmaz'ın akrabaları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze Berat Camii'ne getirildi. Ayhan Yılmaz'ın kardeşi Ahmet Yılmaz bir süre tabuta sarılarak ağladı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı kılındı Yapılan duaların ardından cenaze, Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda defnedilmek üzere cenaze aracına konuldu. Cenaze aracı hareket ettiği sırada mahalleli aracın ardından dua etti.

Mahalle sakini Özcan Durdu, "Sakin, kendi halinde bir insandı. Okmeydanı'nda olaylar var diye olayları görmeye gitmiş" dedi. Adnan Kurt ise "Ayhan Yılmaz olayları seyrederken polise atılan misketleri toplayıp polise veriyormuş. O sırada patlama olunca hayatını kaybediyor" diye konuştu.

(GK) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Yılmaz Kağıthane Okmeydanı Ayazağa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title