Haberler

    Oklahoma City Thunder İçin Ettore Messina İddiası

    Scott Brooks ile yollarını ayıran Oklahoma City Thunder’da koç pozisyonu için San Antonio Spurs’ün asistan koçu Ettore Messina’nın da adaylar arasında olduğu iddia edildi.

    Uzun süredir görevde olan Scott Brooks ile yolları ayırarak köklü bir değişimi başlatan Oklahoma City Thunder’da yeni koç arayışları sürüyor. Connecticut’tan Kevin Ollie ve Florida’dan Billy Donovan isimler ön plana çıkarken, Ettore Messina’nın da adaylar arasında olduğu öğrenildi. Avrupa basketbolunda önemli bir kariyeri olan Messina geçtiğimiz yaz Spurs’ün teknik ekibine dahil olmuştu.

    Kariyerinde 4 Euroleague şampiyonluğu bulunan 55 yaşındaki çalıştırıcı aynı zamanda iki kez de Euroleague’de yılın koçu seçilmişti. Tecrübeli koç kariyeri boyunca CSKA Moskova, Real Madrid, Benetton Treviso gibi önemli takımları çalıştırdı. Messina bu sezon San Antonio Spurs’te Gregg Popovich’in sağlık problemleri nedeniyle iki kez takımın başında sahaya çıktı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Oklahoma City Thunder San Antonio Spurs Connecticut Florida Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title