Haberler

Okan Buruk, Akhisar Belediyespor'a İmzayı Attı

Akhisar Belediyespor, 1 buçuk yıllık anlaşma sağladığı Teknik Direktör Okan Buruk ile sözleşme imzaladı.

Akhisar Belediyespor, 1 buçuk yıllık anlaşma sağladığı Teknik Direktör Okan Buruk ile sözleşme imzaladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan imza törenine Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Evren Acar, Süleyman İşçi, Mutlu Özdemir, Zekeriya Güneş ve Harun Eryüksel katıldı. Akhisar'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Böyle bir camianın içinde olmak, böyle bir kulüp yapısının içerisinde olmak güzel. Türkiye'nin en sevilen ve en beğenilen çok iyi yönetilen ve hem taraftarları ile hem kulüp yapısı ile gerçekten takdir edilen bir kulüp. Böyle bir kulüpte çalışmak benim için onur ve büyük bir şeref. Bu görevi bana layık görenlere öncelikle teşekkür ediyorum" dedi.

"Kalan haftalarda en üst noktaya çıkmak istiyoruz"

Ağabeyi Fuat Buruk'un 3 buçuk sene Akhisar Belediyespor'da Hamza Hamzaoğlu ile birlikte çalıştığını hatırlatan Okan Buruk, "Benim çok yakından tanıdığım, hem kulübü hem de tesisleri ile yapısını bildiğim, taraftarıyla çok iyi işlere imza atan bir kulüp. Hep kendi kulübümüz olarak, kendi içimizden bir kulüp olarak gördük. İnşallah burada kulübümüze yakışır bir şekilde bundan sonraki haftalarda kalan 9 maçta çıkabileceğimiz en üst noktaya çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

"Takımı hak ettiği yere getireceğiz"

Okan Buruk, takımda iyi bir oyuncu grubu olduğunu ifade ederek, "İyi bir takım var. Çok başarılı bir hoca ile çalışıyordu, o bıraktı onun arkasından gelmek benim için de önemli. Tolunay Hoca da benim beğendiğim ve takdir ettiğim bir insan. İnşallah biz de oyuncularımızla beraber takımımızı daha yukarılara çekeceğiz. Hak ettiği yere getireceğiz. Takımdaki Türk oyuncuların hepsini çok iyi tanıyorum, milli takımdan çalıştığım oyuncular var. İlk gün oyuncularla tanıştık ve konuştuk. Onların enerjileri çok önemli, bizler de pozitif bir şekilde başlayıp iyi yerlere geleceğiz. Bundan hiçbir şüphemiz yok" değerlendirmesini yaptı.

"Pes etmeyen bir takım olmak istiyoruz"

Oyun planları ile ilgili bilgiler de veren Okan Buruk, "Takımımızın yapısına uygun bir oyun stili istiyoruz. Dirençli, mücadele eden biraz da sert olması gereken bir takım olacağız. Ligin yapısını iyi biliyoruz. Bu ligde özellikle topa sahip olmak da önemli ama top rakipteyken özellikle savunmayı doğru yapmak önemli. Hücuma doğru çıkmak, yani geçişler çok önemli. Bunları biraz daha geliştirmek istiyoruz ama dediğim gibi agresif, inatçı, hiçbir zaman pes etmeyen bir takım olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'un teknik ekibinin İrfan Saraloğlu, Stjepan Tomas, Can Okuyucu, Dursun Genç'ten oluşurken, Akhisar Belediyespor çalıştırıcısı Cem Kavçak'ın da yardımcı antrenör olarak göreve devam edeceği bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor İbrahim Evren Acar Hüseyin Eryüksel Okan Buruk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title