Haberler

Samsunlu Öğrencilerden İHA'ya 'Yılın Haberi' Ödülü

Güncelleme:

Samsun'da İlkadım Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi, 2. Geleneksel Medya Ödüllerinde İhlas Haber Ajansını, 'Yılın Haberi' ödülüne layık gördü.

Samsun'da İlkadım Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi 2. Geleneksel Medya Ödülleri'nde İhlas Haber Ajansı (İHA), "Yılın Haberi" ödülüne layık görüldü.

İlkadım Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi tarafından "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla düzenlenen "2. Geleneksel Medya Ödülleri"nde dereceye giren gazeteciler törenle ödüllerini aldı.

Gazetecilere ve basın-yayın kuruluşlarına 'yılın haberi', 'yılın haber fotoğrafı', 'yılın spor haberi' ve 'yılın internet haberi', 'gazetecilik', 'yılın televizyon haberi' ve 'yılın programı' kategorilerinde ödüller verdi.

Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen törene Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Basın, Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, gazeteciler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreni öncesi Vali Hüseyin Aksoy, Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi içersine yapılan TV stüdyosu ve öğrencilerin çektikleri fotoğraflardan oluşan serginin açılışını gerçekleştirdi.

Ödül töreni öncesi açılış konuşmasını yapan Piri Reis İletişim Meslek Lisesi Okul Müdürü Mustafa Şahin, "10 Ocak, İletişim Lisesi olmamız nedeniyle okulumuz için önemli bir gün. Çünkü biz basının çalışan gücünü yetiştiren en alt kademedeki okuluz. Buradan hareketle 10 Ocak gününü anlamlı kılabilmek, sahada çalışan gazeteci arkadaşlarımıza bir nebze de olsa bir gün içersinde takdir edebilmek için bu günde ödül merasimi düzenledik" dedi.

Daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fahri Sakal, Samsun'daki basın tarihi süreci hakkında bilgi verdi.

Günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapan Vali Hüseyin Aksoy, "Piri Reis Lisemiz artık basın sektörüne yetişmiş elemanları hazırlayan bir okul olarak önemli mesafeler alıyor. Her yıl kendisini biraz daha geliştiren ve taşıyan okulumuzu bir önceki yıla göre daha farklı bir şekilde gördük. Stüdyosunu tamamlayan ve birçok alanda öğrencilerimizin yetişmesine fırsat ve imkan verecek bir okul haline geldi. Burada eğitim alacak öğrencilerimiz de önümüzdeki dönemde basın sektöründe çok önemli görevleri üstlenmiş olacaklar. Yetişmiş nitelikli elemanlar olarak bu sektörde görev yapmış olmanın sonuçlarını hem bundan hizmet alacak vatandaşlarımız boyutuyla hem de çalıştıkları kurum boyutuyla görmüş olacağız. Bugün aynı zamanda 10 Ocak İdareciler Günü. Bu gün anlamında tüm kaymakam, vali yardımcıları ve idareci arkadaşlarımızın günü kutlu olsun. Bugün ödül alacak olan gazeteci arkadaşlarımızın bu ödülleri öğrenciler tarafından takdir edilmiş olması bu sektörde görev alan ve görev alacak olan arkadaşlarımız tarafından da değerlendirilmiş olması ayrı bir anlam taşıyor" diye konuştu.

Vali Aksoy'un konuşmasının ardından okulun kısa bir tanıtım filmi gösterildi. Daha sonra, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'nca Vali Aksoy'a '10 Ocak İdareciler Günü' nedeniyle plaket verildi. Daha sonra 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilere ve basın-yayın kuruluşlarına farklı kategorilerde ödüller verildi.

İhlas Haber Ajansı(İHA) "24 Parmaklı Genç" haberi ile "Yılın Haberi" ödülüne layık görüldü. Ödülü, haberi yapan İhlas Haber Ajansı Samsun muhabirleri Gökhan İçkilli ve Hakan Akgün, Vali Aksoy'un elinden aldı.

Program diğer yerel, ulusal gazete, televizyon ve ajansların ödül almalarıyla son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aksoy Piri Reis İlkadım Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title