Haberler

Öğrencilerden 34 Yıl Sonra Duygulandıran Sürpriz

Antalya Cengiz Topel Ortaokulu’ndan mezun olan öğrenciler, 34 yıl sonra öğretmenleri ile buluştu.

Antalya Cengiz Topel Ortaokulu'ndan mezun olan öğrenciler, 34 yıl sonra öğretmenleri ile buluştu. Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürü Özer Bedir, eski öğrencileriyle duygusal anlar yaşadı.

Antalya Cengiz Topel Ortaokulu'nda okuyan ve bugün iş dünyasında, iş kadını ve iş adamı olarak ticaret yaşamına atılan öğrenciler, öğretmenlerini unutmayarak, onlara jest yaptılar.

Öğretmenlerine bir sürpriz yapan eski öğrenciler, anılarını tazelediler. O yıllarda küçük bir nüfusa sahip okulun, sosyal ve kültürel etkinlikler ile spor faaliyetlerindeki başarıları anlatıldı. Gecede, çevresel anlayışıyla öne çıkan bir okulun, Antalya ve Türkiye'deki çeşitli tarihi ve doğal yerlere geziler düzenlendiği, uluslararası izci kamplarına dahil olduğu, grup ve il birinciliklerin bulunduğu, Antalya'da kızlar top oynamazken, Beden Eğitimi Öğretmenleri Özer Bedir'in kızlara futbol oynattığı konuşuldu.

Antalya Lisesi, Antalya Anadolu Lisesi, Antalya Endüstri Meslek Lisesi ile Faruk Tugay Ortaokulu öğretmenliğinden sonra, 17 yıl Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve halen Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Özer Bedir'in anıları ve spora yaptığı unutulmaz katkıları ve anıları geceye renk kattı.

Her türlü etkinliklerde markalaşan bu küçük okulun unutulmaz hocası Özer Bedir, gecede yaptığı konuşmada, örnek bir eğitim anlayışı sergilediklerini belirterek, şunları söyledi: "Öğretimden çok eğitime önem verdiğimiz için, 30 yıldan sonra bir araya gelebilme erdemliğini gösterebildik. Sosyal etkinlikler ile spor faaliyetleri, kardeşliğimizi pekiştirerek, yıllar sonra bile insanları bir araya getirme başarısını sağlamanın haklı gururunu yamaktayız."

Saniye Ustaoğlu, Gülten Gönüllü, Fethi Taş ile Muhittin Gök'ün organize ettiği geceye, Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin'in yanı sıra, öğretmenler Lale Bedir, Hülya Or, Nadir Or, Hicran Çığırtkan, Yaşar Çığırtkan ile yılların öğrencileri katıldı.

Gece, hatıra fotoğrafının çekilmesi ve Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin'in kahvaltı organizasyonunda buluşmak üzere sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Şahin Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title