Haberler

Aksaray'da Oğlunun Düğünü İçin Hazırlık Yaparken Kazada Öldü

Güncelleme:

Aksaray'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 7 kişi arasında olan 65 yaşındaki Mustafa Özdemir, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde toprağa verildi.

Aksaray'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 7 kişi arasında olan 65 yaşındaki Mustafa Özdemir, Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde toprağa verildi. Özdemir'in, önümüzdeki pazar günü evlenecek oğlunun düğünü için hazırlık yaptığı belirtildi.

Oğlu Öner'i 17 Ağustos'ta Dörtyol İlçesi'nde yapacağı düğün töreniyle evlendirmeye hazırlanan Mustafa Özdemir, düğün öncesi kına merasimi için Edirne'nin Keşan İlçesi'ne gitti. 11 Ağustos'ta kına yakılmasının ardından ailesiyle birlikte İstanbul'daki büyük oğlu Önder'in yanına giden Mustafa Özdemir, burada da gelini için düzenlenen doğum gününe katıldı. Dönüş yolunda otomobilde yer kalmaması üzerine Özdemir, yakınlarına, "Siz gidin, ben otobüsle gelirim" diyerek ailesini yolcu etti.

Daha sonra İstanbul'dan Hatay'a giden otobüse binen Mustafa Özdemir, otobüsün Aksaray-Ankara karayolunun 20'nci kilometresinde devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

Özdemir'in cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından Aksaray'dan alınarak Dörtyol İlçesi'nin İlk Kurşun Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Karakese Mezarlığı'na götürülen Mustafa Özdemir, kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları içinde toprağa verildi.

Mustafa Özdemir'in 4 gün önce kendi elleriyle dağıttığı davetiye ile düğüne çağırdığı komşuları Özdemir'in ölüm haberiyle şoke olduklarını belirterek, "Biz düğüne gelmeyi planlarken cenazesine geldik. Allah rahmet eylesin" diye üzüntülerini dile getirdi. - Dörtyolhatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Özdemir Dörtyol Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title