Haberler

Oğlu Madende Mahsur Kalan Anne: Oğlum Yüzme de Bilmezdi, Ne Yaptı

Güncelleme:

Ermenek'teki kömür ocağında mahsur kalan işçilerden Tezcan Gökçe'nin annesinin "Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?" feryadı yürekleri dağladı.

Ermenek ilçesindeki kömür ocağında mahsur kalan 18 işçiden Tezcan Gökçe'nin anne ve babası, oğullarına sağ salim kavuşacaklarına dair umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.

Kömür ocağında yaşanan kazanın ardından Tezcan Gökçe'den iyi bir haber gelmesini bekleyen 75 yaşındaki babası Recep ile annesi Ayşe Gökçe, büyük endişeyle gelişmeleri takip ediyor.

"OĞLUM YÜZME DE BİLMEZDİ NE YAPTI SUYUN İÇİNDE"

Ayşe Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ellerinden hiçbir şey gelmemesinin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi. Olayı duyunca ne yapacaklarını bilemediğini dile getiren Gökce, o günden sonra sürekli ağladığını ifade etti.

"Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı? Geceleri uyuyamıyorum. 'Ocağa gitme artık' diye kaç defa söylememe rağmen beni dinlemedi" diyen Gökçe, geceleri kendileri için sabah olmadığını vurguladı.

Baba Gökçe ise torunlarına babalarının ocakta olduğunu ve geleceğini söylediklerini anlattı.



"GİTTİ Mİ BENİM OĞLAN ŞİMDİ SAKLAMAYIN"

Böyle bir olayın başlarına geleceğini hiç düşünmediklerini belirten Gökce, şöyle konuştu:

"Olayı duyduğumuzda acımızdan çok ağladık. Annesinin ve eşinin 'işi bırak' demesine rağmen onları hiç dinlemedi. 'Burada dursam ne yapacağım. Gidip çalışayım' derdi. Hala oğlumdan iyi bir haber alamadığımız için perişan olduk. İki gündür 'akşam gelecek' diye gözümüz kapıda ama hala gelmedi. Kimse de bir şey söylemiyor."

Röportaj sırasında Gökçe, "Gitti mi benim oğlan şimdi, saklamayın" diye sorduğu AA muhabirinden, "Henüz hiçbir şey belli değil. Çalışmalar sürüyor" cevabını alınca biraz rahatladı.


Kaynak: AA / Güncel

Ermenek Gökçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (7)

Kobani li:

Konya Kürttür. Ermenek''in has İnsanları allah yardımcınız olsun

18
20
yanıtYanıtla
OSMAN:

BEN BU EBELERI GORDUMMU AGLIYORUM BU ULKENIN ACISINI ZORLUGUNU HEP BU ULKENIN YASLILAR GORMUSTUR YOKSUL PERISAN EMEKTAR INSANLAR ALLAH SABIR VERSIN ACILARIMIZ HEP YUREGIMIZDE BIRIKIYOR

26
0
yanıtYanıtla
misafir:

Allah sabır versin teyze

21
1
yanıtYanıtla
KAAN KILINC:

Batsın Bu Dünya’nın İlk Dört Satırı Yazıklar olsun yazıklar olsun, Kaderin böylesine yazıklar olsun, Her şey karanlık nerde insanlık, Kula kulluk edene yazıklar olsun. (Söz - Müzik: O. Gencebay)

8
0
yanıtYanıtla
bir dost:

offfff anammmm ağlattın beni.

7
0
yanıtYanıtla
şişko nuri:

Vay anacım vaayy. . . Okurken gözlerim doldu. . . Senin gibi binlerce gözü yaşlı ana madenci, inşaatçı işçi oğullarını kaybediyor, yürekler dağlanıyor. . . Olan fakir, gariban Anadolu insanına oluyor. . . Bu işte kabahati olan zengin para babalarına ise hiç bi şey yapılmıyor. . . Neredesin ey Adalet?!

6
0
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

OĞLUN AKP''NİN KURBANI OLDU. SEÇİMDE AKP''YE OY VERMEYİ UNUTMAYIN TIPKI SOMA GİBİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title