Haberler

Avustralyalı Spiker Kendisiyle Aynı Kıyafeti Giyen Arkadaşını Yayın Öncesi Azarladı

Güncelleme:

Avustralya'da Nine News televizyonu sunucusu Amber Sherlock, kendisiyle aynı kıyafeti giyen sunucu arkadaşını azarladı. Yayın öncesi kayda alınan görüntüler medyaya sızdı.

Avustralya Nine News televizyonu sunucusu Amber Sherlock, canlı yayının hemen öncesinde sunucu arkadaşı Julie Snook'u aynı renk kıyafet giydiği için azarladı. Yaklaşık bir ay önce çekilen görüntülerde, sunucu Amber ve sunucu Julie, konuşacakları psikolog Sandy Rea ile üç farklı stüdyodan canlı yayına katılım sağlayacaklardı. Julie koltuğuna oturduğunda beyaz elbise giydiğini gören Amber, kendisinin ve psikolog konuğunun da kıyafette beyaz rengi seçtiğini gerekçe göstererek sunucu arkadaşını eleştirdi.

AYNI RENK GİYDİĞİNİ GÖRÜNCE ARKADAŞINI ADETA HAŞLADI

Julie programın öncesinde aslında mavi renkte bir kıyafet seçtiğini fakat yayın öncesinde mavi ceketini giymeyi unuttuğunu söyledi. Sunucu arkadaşının mazeretini göz ardı eden Amber adeta sinir krizi geçirdi. Amber'in: "Julie'nin üzerine bir ceket giymesi gerekiyor çünkü hepimiz beyaz giyiyoruz. Yayına çıkmadan önce ona söylemiştim, Julie üzerine bir ceket giymen gerekiyor." sözlerine sunucu arkadaşı Julie: "Alelacele çıktım, vaktim yoktu." diye cevap verince daha da sinirlenen Amber: "Hadi oradan, sana iki saat önce söyledim. Şimdi sana karşı böyle konuşuyorsam sebepsiz değil. Gardırobumuzdan sorumlu kızı sinirlendireceksin. Üçümüz de aynı renk kıyafetle olamayız." sözleriyle sunucu arkadaşına kızgınlığını dile getirdi.

İKİ SUNUCUNUN SÖZ DÜELLOSU KONUĞU RAHATSIZ ETTİ

Karşılıklı sözlerle iyice hararetlenen tartışmada Julie: "Bu eğer bir problemse ben çıkıp gideyim. Gerçekten unuttum!" deyince Amber gergin bir sesle: "Güzel, hadi git, eğer yapmak istediğin buysa. Hadi ama, üstüne bir ceket giy. Sana iki buçuk saat önce söylemiştim. Bu çok zor bir talep değildi." diyerek cevap verdi. İki sunucu karşılıklı söz düellosuna girince şaşıp kalan psikolog konuğun, yaşadığı tuhaf durumdan rahatsız olduğu gözlendi. Tartışmanın sonunda Julie üzerine siyah bir ceket giyerek beyaz giysisini örttü.

ÖFKELİ SUNUCU TARTIŞMANIN SEBEBİNİ CANLI YAYIN STRESİNE BAĞLADI

Canlı yayın öncesi iki sunucunun karşılıklı atışmasının yer aldığı görüntüler 'mumbrella.com.au' sitesinde yayınlandı. Olay video, sosyal medyada paylaşılınca hızlı bir şekilde üne kavuştu. Görüntülerin kamuoyuna yansıması sonrasında eleştiri oklarının hedefi haline gelen Amber Sherlock bir açıklama yayınladı. Nine News sunucusu tartışmanın sebebini canlı yayın stresine bağlayarak: "Canlı haber bülteni sunmanın baskısıyla muhtemelen biraz fazla tepki verdim." dedi. Tartışmanın diğer tarafı olan Julie de: "Ne diyebilirim ki? Amber ve ben beyaz rengi gerçekten çok seviyoruz. Amber ve ben iyi arkadaşız ve onunla çalışmayı seviyorum. Habercilikte hızlı hareket edilmesi gerekiyor ve bazen böyle şeyler yaşanabiliyor." sözlerini dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Avustralya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title