Haberler

Ofisinizi Buluta Taşımanın Tam Zamanı

Güncelleme:

Bulut CRM uygulaması Ofisim.com, yakaladığı iş fırsatlarını satışa dönüştürmek isteyen KOBİ'ler için yepyeni bir kampanya başlattı.

Bu kampanya dahilinde işletmeler, 30 gün boyunca hiçbir risk almadan Türkçe CRM uygulaması Ofisim.com' u diledikleri gibi ücretsiz deneme imkanı buluyor. KOBİ'lerin satış, pazarlama ve diğer iş süreçlerini bulut üzerinden kolay ve pratik bir şekilde yönetebilmelerini sağlayan Ofisim.com, şirketlerin verilerine online bankacılık hizmeti düzeyinde güvenli şekilde ulaşmalarına imkan tanıyor. Uygun aylık kiralama maliyetleri ile emlak, otomotiv, pazarlama, endüstri, danışmanlık ve turizm gibi birçok farklı sektöre rekabet avantajı sağlıyor

KOBİ'lerin bulut tabanlı satış sonrası ilişkilerin yönetebileceği ve ekip içi iletişimi güçlendiren bulut CRM uygulaması Ofisim.com; yeni kullanıcılara 30 gün boyunca ücretsiz deneme imkânı sağlıyor. İşletmelerin şirket verilerine online bankacılıkta olduğu gibi üst düzey güvenlik seviyesinde erişebilmelerini sağlayan Ofisim.com, internet üzerinden birkaç dakika içinde üyelik gerçekleştirilerek kullanılabiliyor. Aylık kiralama modeli ile kullanıcılarına hizmet veren Ofisim.com, CRM konusunda rakiplerine oranla en uygun maliyet avantajını da beraberinde getiriyor. Kolay özelleştirilebilir esnek altyapısı ile emlak, otomotiv, pazarlama, endüstri, danışmanlık, turizm gibi birçok sektöre hizmet verebilen Ofisim.com, daha önce CRM kullanmış veya kullanmamış olsun; firmanın mevcut verilerinin içeriye kolayca aktarılması için gelişmiş araçlar da sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title