Haberler

Ödülleri Barcelona Topladı, Geceye Güzel Sunucu Damga Vurdu

Güncelleme:

La Liga'da 2014-2015 sezonunun en iyileri seçilen isimleri törenle ödüllendirirken, gecenin yıldızı güzel sunucu Elisa Mouliaa oldu.

İspanya La Liga ödüllerine Barcelona ve Lionel Messi damgasını vurdu. Geçen sezon 3 büyük kupayla kapatan Katalan ekibi 5 ödül birden alırken Messi yılın oyuncusu ödülüne layık görüldü. Gecenin diğer yıldızı ise güzel sunucu Elisa Mouliaa oldu.

GECENİN YILDIZI MESSI

La Liga'yı uluslararası alanda daha popüler hale getirmek amacıyla LFP tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen organizasyonda, İspanya futbolunun en iyileri ödüllendirildi. Barcelona'da birçok futbolcunun ödül alması ve bu isimlerin yoğun programı nedeniyle, LFP'nin ödül gecesi Barcelona kentinde düzenlendi. Ödül töreninin yıldızı ise 6. kez İspanya liginin en iyi futbolcusu seçilen Messi oldu.

RONALDO TÖRENE KATILMADI

La Liga'nın en iyi teknik direktörü Barcelona'yı çalıştıran Luis Enrique olurken, İspanyol teknik adam ödül törenine katılmadı. Taraftarın seçtiği "5 yıldızlı futbolcu" ödülüne layık görülen Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo da törene katılmak istemeyenler arasında yer aldı.

ŞIK KIYAFETLERİ VE GÜZELLİĞİYLE ÖN PLANA ÇIKTI

Öte yandan geceye damgasını vuran diğer isim ise Elisa Mouliaa oldu. Mouliaa, ödül töreninin sunuculuğunu yaparken giydiği birbirinden şık kıyafetler ve sempatik tavırlarıyla sosyal medyanın en çok konuştuğu kişiler arasına girdi.

LFP'nin verdiği 2014-2015 sezonun en iyileri ödülleri şöyle dağıtıldı:

En iyi futbolcu: Lionel Messi (Barcelona)
En iyi kaleci: Claudio Bravo (Barcelona)
En iyi defans oyuncusu: Sergio Ramos (Real Madrid)
En iyi orta saha oyuncusu: James (Real Madrid)
En iyi forvet: Lionel Messi (Barcelona)
Taraftarın "5 yıldızlı futbolcusu": Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
Amerika kıtasının en iyi futbolcusu: Neymar (Barcelona)
Afrika kıtasının en iyi futbolcusu: Sofiane Feghouli (Valencia)
En iyi teknik direktör: Luis Enrique (Barcelona)

İşte ödül töreninden fotoğraflar...






Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Real Madrid La Liga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

blueice:

Bu kadına güzel değil diyenleri Allah çarpar. Kedi ulaşamadığı ciğere. . . misali

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınçocuğun bakışı:

01:16 çocuğun bakışı herşeyi açıklıyor :)

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

nediyo bu karılar la

1
0
yanıtYanıtla
nesli 21:

Ya bende kalede dursam critian Ronaldo gol atsa bende tutmasam kaleyi geçse tüm bunlara hayır demem

0
0
yanıtYanıtla
guzel kiz:

Ben kalede dursam messi gol atsa hayır demem

0
0
yanıtYanıtla
ormancı:

sen gol yesen benim kupon yatsa hayır demem:D:D:D

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title