Haberler

Ödp, Uşak' In İlk Kadın Belediye Başkan Adayını Tanıttı

Kuzey KORE'YE DOĞRU YOL ALIYORUZ 11 Yıllık AK Parti iktidarının yalnız bunları yapmakla kalmadığını, yasalarla madenleri özel şirketlere devrettiğini, vatandaşın temel bir takım özgürlüklerini paraya bağladığını öne süren Çetinkaya şöyle konuştu: "Son olarak uygulamaya konan internet yasaklarıyla Türkiye, Kuzey Kore'ye doğru yol alan bir memlekete dönüştü.

Kuzey KORE'YE DOĞRU YOL ALIYORUZ

11 Yıllık AK Parti iktidarının yalnız bunları yapmakla kalmadığını, yasalarla madenleri özel şirketlere devrettiğini, vatandaşın temel bir takım özgürlüklerini paraya bağladığını öne süren Çetinkaya şöyle konuştu:

"Son olarak uygulamaya konan internet yasaklarıyla Türkiye, Kuzey Kore'ye doğru yol alan bir memlekete dönüştü. AKP tüm bunların yasal düzenlemelerini ve yasal zeminini de oluşturdu. Yerel seçim sürecine baktığımızda ise çok büyük projelerle çıkanları görüyoruz. Mega projeler, kanallar, denizler gibi projelerin yer aldığı belediyecilik anlayışı dünyada terk edilmeye başlanmıştır. Bizi getirdiği nokta hiçte iyi olmayan bir belediyecilik anlayışıdır. Bugüne kadar yapılan projeler doğanın dengesini bozarak, ekolojik ortamı yeterince tahrip etti. Bugüne baktığımızda bir iklim değişikliği ile karşı karşıyayız. Bundan sonraki süreçte daha ekolojik ve daha insan odaklı kentler yaratılmalıdır. Modası geçmiş, gösterişli projelerle yerel seçim olmaz."

Konuşmaların ardından, ÖDP Eş Genel Başkanı Bilge Seçkin Çetinkaya, ÖDP Uşak Belediye Başkan Adayı Fadime Genç, il genel meclisi ve belediye meclisi adaylarını partililere tanıtarak başarılar diledi.

Tanıtım toplantısına ÖDP Uşak İl Başkanı Mahmut Yıldırım da katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuzey Kore Çetinkaya Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title