Haberler

Ödemiş Belediyesi Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme:

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ramazan Bayramı öncesi basın mensuplarıyla biraraya gelerek, çalışmaları değerlendirdi.

Ödemiş Belediyesi'nin Gölcük'te düzenlediği iftar yemeği sonrası düzenlenen toplantıda Başkan Mahmut Badem, bayramın huzurlu bir şekilde geçmesi için tüm hazırlıkların yapıldığını belirtti.

Mahmut Badem; "Bayram süresince vatandaşlarımızın karşılaşabileceği her türlü zorluk için tedbirimizi aldık. Temizlik ekiplerimiz bayram öncesi ve bayram boyunca özellikle Pazar yerlerinde çalışmalarını sürdürecek. Cami ve ibadet yerlerimizin temizliği yapıldı. Gıda üretimi yapan işyerlerimiz düzenli olarak denetleniyor. Bayram öncesi tatlı imalathanelerinde denetlemeler arttırıldı.Vatandaşlarımızın kabristan ziyaretleri için ücret minibüs seferlerimiz olacak. Sinek-sivrisinekle mücadele için ilaçlama çalışmalarımız bayram boyunca devam edecek. Görevli personelimizle bayram süresince hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Hayvan Barınağı Bayram süresince açık

Belediye bünyesinde hizmet veren hayvan Barınağı bayram süresince hizmet vermeye devam edecek. Barınak;Salı -Çarşamba-Perşembe- Cuma günleri 13:00-16:00 saatleri arası Cumartesi- Pazar günleri 11:00-13:00 arası açık olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Badem Gölcük Ödemiş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title