Haberler

O Yolun Genişletilmesini İstediler

Gölmarmara’nın Hacıveliler mahallesi girişinde dün 15 kişinin yaşamını yitirdiği kaza sonrası Mahalle Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz, yaşanan olayın acı olduğunu belirterek, yetkililerin bir an önce bu yola çare bulmalarını söyledi.

Gölmarmara'nın Hacıveliler mahallesi girişinde dün 15 kişinin yaşamını yitirdiği kaza sonrası Mahalle Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz, yaşanan olayın acı olduğunu belirterek, yetkililerin bir an önce bu yola çare bulmalarını söyledi.

Kazadan 10 dakika sonra olay yerine gelen Hacıveliler Mahallesi Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz, bu yol güzergahında sürekli kaza olduğunu belirterek, "Olay yerine geldiğimde karşılaştığım manzara korkunçtu. Kamyonette bulunan işçiler kaza sonrasında sağa sola savrulmuş vaziyette yerde yatıyorlardı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri herkesin hayatını kaybettiğini tespit etti" dedi. İşçilerin Salihli'nin Çökelek köyünden geldiğini öğrendiklerini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu: "Geçen yıl bu kazanın meydana geldiği yerin 5 kilometre ilerisinde Soma Maden Ocağını gezen kafilenin bulunduğu bir minibüs ile Salihli yönünden gelen bir aracın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 14 kişi yaralandı. Çok şükür o kazada herhangi bir kişi hayatını kaybetmemişti ancak dünkü kazada 15 kişi hayatını kaybetti."

DEVLET BÜYÜKLERİMİZ BİR AN ÖNCE BU YOLU DÜZELTSİN

Akhisar -Salihli arasındaki yolun bir türlü tamamlanamadığını belirten Muhtar Yaşar Ahmet Yılmaz, şunları söyledi: "Manisa'dan geçen dönem 10, bu dönemde 9 tane Mecliste Manisa'yı temsil eden milletvekillerimiz var. Siyasi anlamda konuşmuyorum. Bu milletvekillerimizden 5'i kurulmuş hükümetlerin milletvekilleri. Manisa'dan seçilen Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç bu yolun durumunu bildiği halde ağırlık verip bu yolun yapılması için gerekeni yapmadı. Devlet büyüklerimiz bu işe bir an önce el atsın yazıktır dün burada 40 -50 lira yevmiye için elleri nasır tutmuş 15 canımız gitti" dedi.

BURAK'IN HİKAYESİ BİZİ ÇOK ÜZDÜ

17 yaşında okul çağında olan Burak Kaya'nın hikayesini öğrendiklerinde çok üzüldüklerini belirten Yılmaz, "Burak'ı babasının o sabah 04.00 civarında uyandırdığını öğrendik. Babasının Burak'ı bayram yaklaştı işe git üzerine daha iyi bir şeyler alırsın cebinde harçlık olur demesi bizleri daha çok üzdü" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhtar Yaşar Gölmarmara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title