Haberler

150 Canı Yok Eden Pilot Borç Batağındaymış

Güncelleme:

Germanwings uçağını düşürerek, kendisiyle birlikte 150 kişinin ölümüne neden olan yardımcı pilot Andreas Lubitz'in borç batağında olduğu ortaya çıktı.

Bild gazetesinin haberine göre, Germanwings uçağını düşürerek, kendisiyle birlikte 150 kişinin ölümüne neden olan yardımcı pilot Andreas Lubitz'in borç batağında olduğu ortaya çıktı. Lubitz hakkında doğduğu kent Montabaur'da iflas başvurusu yapıldı.

PİLOTLUK MASRAFLARINI ÖDEMEMİŞ

Andreas Lubitz'in varislerinin, mirası reddettiklerini yazan gazete, Montabaur Yerel Mahkemesi tarafından Lubitz hakkında iflas işlemi başlatıldığını duyurdu. Alacaklı olanların mahkemeye başvurdukları kaydedilen haberde, Lubitz'in ne kadar borcu olduğu açıklanmazken, hatta pilotluk eğitiminin masraflarını dahi henüz ödemediği öne sürüldü.

"İNTİHAR MI" SORUSU GÜNDEMDE

Andreas Lubitz'in psikolojik sorunları olduğu, sağlık sorunları yüzünden bir daha uçamama korkusu nedeniyle intihar ettiği tahmin ediliyordu. Lubitz hakkında ortaya çıkan bu bilgi, Lubitz'in altından kalkamadığı borçları nedeniyle mi intihar ettiği sorusunu gündeme getirdi.

"BİR DAHA UÇAMAMAKTAN..."

Lubitz, 24 Mart tarihinde Germanwing'in Barcelona- Düssseldorf seferini yapan 4U9525 sefer sayılı uçağını içindeki 149 kişiyle birlikte Fransız Alplerine kasten düşürerek ölümüne neden olmuştu. Lubitz'in yüksek düzeyde borçlu olduğu yetkililere dayanarak verdiği habere göre, yetkililer Lubitz'in sağlık sounları nedeniyle uçuş lisansının iptal edilmesi ve bir daha uçamamaktan korktuğu için uçağı düşürdüğünü düşünüyor.

RAPOR ALMADAN ARA VERMEK İÇİN UĞRAŞMIŞ

Andreas Lubitz'in doktordan iş göremez raporu dışında belirli bir süreliğine çalışmamanın yollarını aradığı belirtiliyor. İddialara göre Lubitz, böyle bir hakkı elde edebilmek için son aylarda çok sayıda doktora gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Germanwings Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (3)

yavuz sultan selim:

Bu tür katliamları yapan bir hırıstiyan veya ateist oldumu hemen onu temize çıkarmak için elinizden gelen herşeyi yaparsınız. Doktor doktor gezdirip yok şu rahatsızlığı vardı psikolojisi bozuktu borçları vardı karısıyla geçimsizliği vardı gibi bahaneler üretirsiniz hep. Katıl beyaz oldumu herzaman aklanır.

3
0
yanıtYanıtla
RECEP IŞIK(NUR):

İMANDIR O CEVHER Kİ İLAHİ NE BÜYÜKTÜR. İMANSIZ OLAN PASLI YÜREK SİNEDE BİR YÜKTÜR. FARZ EDİLSİN Kİ ÇEKİLMİŞ VİCDANLARDAN HAVFI YEZDAN NE İRFANIN KALIR TESİRİ KATİYYEN NE VİCDANIN. BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN. KUR ANSIZ CANAVARDAN BETERDİR İNSAN!

1
0
yanıtYanıtla
Ugur karaMobil-IOS:

O ölenlerin günahını nasil cekecek bu lavuk...!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title