Haberler

O Mesajları Emre mi Attı?

Güncelleme:

Gündeme bomba gibi düşen iddialara cevap verdi.

Gündeme bomba gibi düşen iddialara Emre Belözoğlu cevap verdi.

Emre şu sözlerle kendini savundu:

"Mesajların hepsi montajlanmış. Üstü kapatılarak veriliyor. Bunun gerçekleştiği iddia edilen yerde ben yokum. Kağan'ı tanımam etmem. 5 hafta önce bir kere gördüm. Benden maç için (F.Bahçe-A.Gücü) iki bilet istedi. Ekrem'le (Okumuş) BBM'de (BlackBerry Messenger) yazışırken "Abi benim biletler ne oldu?" diye sormuş. Ekrem de Emre abin söz verdi" diye yazmış. O mesajları montajlayarak yayınlıyorlar. Benim olmadığım yerde varmışım gibi konuşuyorlar.

Eğer bu ülkede adalet varsa gerçek mutlaka ortaya çıkacak. Yarın ya da 1 sene sonra ancak mutlaka çıkacak. Bütün telefon kayıtlarını incelesinler. Benim gizlim saklım yok. Kulübün bunlarla ilgili olarak suç duyurusunda bulunmuş. Bu nedenle fazla konuşmam doğru olmaz."

ANKARAGÜCÜ NE DİYOR?

"Benim oyuncuma atılan mesajın hesabı kanun önünde verilecek. Trabzon ve biz bu işin takipçisi olacağız." A.GÜCÜ Başkanı Ahmet Gökçek, Emre'nin 3 oyuncuya "Sizi F.Bahçe'ye aldıracağım, oynamayın" şeklinde mesaj attığını bunlardan birinin Kağan olduğunu açıkladı.

Gökçek dün şu açıklamayı yaptı: "Şurası gerçek ki, o da mesajın var olduğudur. Mesajı çeken arkadaş, Ahmet Bulut'un ortağı Ekrem Okumuş. Hem Emre hem de Kağan'ın menajeri... Böyle olunca da ortaya bir sürü soru işareti çıkıyor.

Hukuki girişimlerimiz başladı. Hem Trabzonspor, hem biz olayın takipçisiyiz. Oyuncuma neden mesajın atıldığının hesabını kanun önünde verecekler. Şaka diyerek kapatmaları mümkün değil.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title