Haberler

Nusaybin'de Yakalanan Terörist PKK'nın Amacını Anlattı

Güncelleme:

Mardin Nusaybin'de teslim olan terörist, PKK'nın amacının alanı genişletip, Türk ordusunu bölgeden çıkarmak olduğunu söyledi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinin kırsalında etkisiz hale getirilen 18 teröristle birlikte kaçmaya çalışırken sağ olarak yakalanan bölücü terör örgütü mensubu, ilk konuşmasında çarpıcı itiraflarda bulundu.

"AMAÇLARI ALANI GENİŞLETİP TÜRK ORDUSUNU ORADAN ÇIKARMAK"

2 gün üzerlerine gidildiği taktirde örgütün dağılacağını savunan terörist, "Çocuklarımı tehdit ettiler, beni zorladılar; o yüzden katıldım. Ben zaten inşaatçıyım, ben de çocuklarıma bakmazsam kim bakacak? Amaçlarının, Kürdistan devleti kurmak, örgüt kurmak, öz yönetimi savunmak olduğunu söylediler, özerklik ilan edecekler. Barikat yapıyorduk, hendek yapıyorduk. Onların amacı alan genişletmek, Türk ordusunu oradan çıkarmak. Bir baskında giderler, bugüne kadar düşünüyordum; güzelce iki gün üstlerine giderseniz hiç birisi kalmaz" diye konuştu.

"DEVLETİN ADALETİNE GÜVENİN"

Kürt halkına hain örgütün tuzağına düşmemeleri için çağrıda bulunan terörist, pişmanlığını da dile getirerek, "Hiçbir zaman terörün oyununa düşmeyin, Türk ordusunun yanında olun. Ben bir hata yaptım çok pişmanım, siz de aynı hataya düşmeyin. Kanmayın kimseye, kendi işinize, gücünüze, okulunuza bakın. Devlete güvenin, devletten korkmayın, devletin adaletine güvenin"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (53)

SERKAN MERSİNLİ:

OLUM SİZ BİTTİZ DEVLET 2 YIL İZİN VERDİ HERŞEY BİTTİMİ SANDIZ LAVUKLAR. . . HARİTADAN SİLİNECEKSİNİZ PKK LI İTLER. .

38
2
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Benim vergilerimle elektrik parası ödemeden asalak gibi yaşayan pkkyı destekleyen zalimler; ihanet içinde olduğunuz sürece size hakkım haram olsun. Eğer biraz Allah inancınız varsa, bu ülkeye ihanet etmezsiniz. İhanetten vazgeçmezseniz ahirette bunun hesabını hepinizden soracağım inşallah. Allah büyüktür.

24
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KAFİR PKK LIALAR. CEHENNEM KÖPEKLERİ.

23
11
yanıtYanıtla
kuzey:

hep aynı konuşmalar, kandırıldık , tehdit edildik, namertin savunması, hiç mi sizin aklınız yok, pkaka denen sırtlan sürüsüne inanacak kadar geri zekalımısınız siz,

28
5
yanıtYanıtla
SAFFET SANCAR:

HERŞEYİ AFFEDİN FAKAT VATANINIZA İHANET EDENLERİ ASLA AFFETMEYİN -HZ. ALİ (R. A. )

27
3
yanıtYanıtla
Aras:

Böyle bir itirafi hic bir Gerilla kendi iradesi ile yapmaz, Ya iskence ile alinmis yada onun agzindan yazilmistir.

7
23
yanıtYanıtla
yozgat-sinop :

bence yalan haber propoganda amac belli savastan rant elde ediliyor ac kalmasinlar diye yalana devam ediyor tc medyasi. . . . .

6
23
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Allah senin gibi yaratıkların dünyada belasını vermiş. Cehennem odunu olmuşsun. Ağlanacak haline sevin!

yanıt8
yanıt6
demet:

pismandin madem teslim olsaydin yakalaninca pisman oluyorlar nedense

27
1
yanıtYanıtla
ADANALI VEDAT ŞİLİ:

VATANA İHANETİN NEDENİ OLMAZ ER YADA GEÇ BEDELİ OLUR

22
5
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title