Haberler

Nürnberg THY ile Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri İşbirliği

Dha DIŞ HABER - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine daha fazla turist çekebilmek amacı ile Kuzey Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği ile Nürnberg Türk Hava Yolları, işbirliği kararı alarak Nürnberg Sheraton Carlton Otel'de, Alman seyahat acentelerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı yaptılar.

Dha DIŞ HABER -

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine daha fazla turist çekebilmek amacı ile Kuzey Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği ile Nürnberg Türk Hava Yolları, işbirliği kararı alarak Nürnberg Sheraton Carlton Otel'de, Alman seyahat acentelerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı yaptılar. Toplantıya, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Orhan Tolun, 12 Kıbrıs seyahat acentesi ve Otel temsilcileri katıldı. Kurulan stantlarda katılımcılara broşürler eşliğinde geniş bilgi verilmesinin yanı sıra slaytlarla Kıbrıs'ın tarihi ve kültürü ile güzellikleri gözler önüne serildi. Seyahat Danışmanı Martina Müller, Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yılın 310 gününün güneşli olduğunu, botanikçiler, yürüyüşçüler ve bisikletler için bulunmaz bir yer olduğunu anlattı. Hellim peynirine kadar geniş bir yelpaze içinde bilgi sunulurken, Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde kriminal olayların en az yeri olduğu belirtildi.

THY DÜNYANIN HER YERİNE UÇUYOR

Kuzey Bavyera THY Müdürü Dr. Osman Nuri Hasırcı, Pazarlama Müdürü Akgün Ateş ile Satış Müdürü Tarık Serbest THY hakkında acente temsilcilerine geniş bir brifing vererek, THY ile uçmanın bir ayrıcalık olduğuna işaret ettiler. Alman acenteler arısında yapılan kurada ise THY'nin iki kişilik uçak biletini bayan Klose kazandı. Daha sonra katılımcılara ikramda bulunuldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Stantlarda bilgi veriliyor

Kuzey Kıbrıs'tan Emrah Gülüm konuşuyor

Dr. Osman Nuri Hasırcı konuşuyor

Martina Miller Kıbrıs seyahat acentelerini tanıtıyor

VE slaytlarla Kıbrıs'ı anlatıyor

Akgün Ateş THY'nı tanıtıyor

Tarık Serbest THY hakkına soruları cevaplıyor

Bayan Klose bilet kazanıyor

İkram

Haber-Kamera: Taner TÜZÜN – NÜRNBERG / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Sheraton Otel Kıbrıs Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title