Haberler

Nürnberg'de 4. Türk- Alman Ekonomi Kongresi Yapılacak

Güncelleme:

Almanya'nın Nürnberg kentinde 4. Türk- Alman Ekonomi Kongresi yapılacak.

Almanya'nın Nürnberg kentinde 4'üncü Türk- Alman Ekonomi Kongresi yapılacak.

Kongre, 12 Aralık günü saat 14.30'da Bavyera Eyaleti Maliye, Eyalet ve Yöresel Kalkınma Bakanlığı'nın Büyük Konferans Salonu'nda Bavyera Maliye Bakanı Dr. Markus Söder'in himayesinde gerçekleştirilecek. Kongreye Avrupa Metropol Bölgesi Nürnberg Türk-Alman İşadamları Derneği (TİAD), Nürnberg Başkonsolosluğu, Federal Göç ve Mülteciler Dairesi Başkanlığı, Federal Çalışma Dairesi Bavyera Direktörlüğü, Nürnberg Metropol Bölgesi Ekonomi ve Altyapı Forumu, Nürnberg ve Orta Frankonya Sanayi ve Ticaret Odası, Bayreuth ve Yukarı Frankonya Sanayi ve Ticaret Odası, Orta Frankonya Esnaf ve Sanaatkarlar Odası, Orta Frankonya Belediye Bankaları Birliği ile Nürnberg Belediyesi Mesleki Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi katkı veriyor.

TİAD GİRİŞİMİ İLE YAPILIYOR

TİAD'ın girişimiyle, Türkiye ile Almanya arasındaki ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesi yönünde 2011 yılında ortaklar arasında bir işbirliği protokolü imzalanmıştı. Bu işbirliği protokolü doğrultusunda her yıl düzenli olarak bir kongrenin yapılması karara bağlandı. Dolayısıyla, tüm ortaklar işbirliğinde, 12 Aralık 2014 tarihinde Nürnberg'de 4. Türk- Alman Ekonomi Kongresi gerçekleştirilecek. - Rnberg

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bavyera Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title