Haberler

Nurhayat Yine Çok Güldürdü

Güncelleme:

Yalan Dünya sezona bomba gibi başladı. Nurhayat mani söyledi, ortalık karıştı!

Yapımcılığını Gülse Birsel'in üstlendiği ve geçtiğimiz sezona damga vuran 'Yalan Dünya' bu sezonki ilk bölümüyle cuma akşamı izleyiciyle buluştu.

NURHAYAT'IN MANİSİ TT OLDU

Kadrosuna Nurhayat'ın ağabeyi Bünyamin karakteriyle Okan Çabalar'ın da dahil olduğu dizinin yeni sezon ilk bölümüne Nurhayat'ın manisi damga vurdu. Rıza tarafından terkedilen Nurhayat; "Ağlayın ağlayın yüreğimi dağlayın rızayı görürseniz tutun bir yere bağlayın. İhtişamlı bir gelin, delirmiş babacığım. Nurhayat bugün mahsun nerede kocacığım." şeklindeki manisiyle Twitter'da TT olmayı başardı.

RIZA İZMİR YOLLARINDA

Herkes Rıza'yı ararken, o ise Deniz'i bulmak için İzmir yollarına düşer. Fakat numarasını değiştiren Deniz'e ulaşmak hiç de kolay değildir. Ege sahillerinde tatil yapan Bora, Açılay ve Emir de ona yardımcı olmazlar. Yaşadıklarını hazmetmek için psikologlara giden Nurhayat'a bir sürpriz de abisinden gelir. İtalya'da yaşayan abi Bünyamin, düğünün iptal edildiğini öğrenince İstanbul'a gelme kararı alır.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Okan Çabalar Gülse Birsel Yalan Dünya İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title