Haberler

Nurgül Yeşilçay'ı Kandıran Dolandırıcı Hapis Cezasına Çarptırıldı

Güncelleme:

Yeşilçay'a biyografisinin ansiklopedide yer alacağını söyleyerek, kredi kartından rızası dışında defalarca para çeken şirket çalışanı hakkında 2,5 yıl hapis cezası verildi.

Oyuncu Nurgül Yeşilçay'a biyografisinin ansiklopedide yer alacağını söyleyerek, kredi kartından rızası dışında defalarca para çeken şirket çalışanı hakkında 2,5 yıl hapis cezası verildi. Şirket sahibi ise hakkında çıkarılan yakalama kararına rağmen henüz bulunamadı.

ÜNLÜ OYUNCUYU KANDIRDILAR

Nurgül Yeşilçay'ı 2008'de arayan Turgut İlter ve Hülya Baykara, kariyer sahibi kişilerin biyografilerini bir ansiklopedide ve internette yayımladıklarını belirterek, bir defaya mahsus bin 236 lira istedi. Öneriyi kabul eden Yeşilçay, iki şüpheliye kredi kartı bilgilerini verdi. Ancak İlter ve Baykara, sadece bir kez çekim yapmaları gerekirken Yeşilçay'ın rızası dışında Kasım 2008 ile Haziran 2009 arasında 10 kez bin 236'şar lira çekti.
Hesabından fazla para çekildiğini fark eden sanatçının itirazı üzerine iki şüpheli, ünlü oyuncuya 13 bin liralık çek verdi. Ancak çek karşılıksız çıktı. Yeşilçay'ın şikâyeti üzerine iki şüpheliye "Başkasına ait haksız olarak elde edilen banka kartı bilgilerini kullanarak menfaat temin etmek" suçundan dava açıldı.

HAPİS CEZASI VERİLDİ

Asliye Ceza Mahkemesi'nde 4 yıldır süren davada söz konusu çekimi yapan şirketin sahibi Turgut İlker hakkında çıkarılan yakalama kararına rağmen bugüne kadar bulunamazken şirket çalışanı Hülya Baykara hakkında karar çıktı. Mahkeme Baykara hakkında "Banka ve kredi kartlarının kötüye kullanılması" suçu kapsamında 2.5 yıl hapis cezası verdi. Turgut İlter hakkındaki dosya ise ayrılarak yargılamanın devamına karar verildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

abizer:

su kariya hasta oluyorum be tas gibi kari bundan ayrilan salak kocaya ne demeli be

8
4
yanıtYanıtla
Esmer:

Benim annem okumamış ama kimse kandıramaz onu, sen okumuşsu nasıl kandırıla bildin inanmıyorum ya

6
4
yanıtYanıtla
da:

10 KEREDEN TOPLAM 2360 TL EDİYORKEN, 13 BİN LİRALIK ÇEKİ ALIRKEN NE HİSSETTİ ACABA? ASIL BİR DİĞER MERAK ETTİĞİM ŞEY İSE KARŞILIKSIZ ÇIKTIĞINI ÖĞRENİNCEKİ HİSSİ :)) HER ŞEY PARA OLMUŞ HAYATTA.

1
7
yanıtYanıtla
)):

BİN 236 LİRA YAZIYOR İYİ OKU

yanıt9
yanıt0
Kenan:

Nurgülü dolandırdı diye haaaaaaa normal vatandaş olsaydı serbest ti. . . . . .

4
0
yanıtYanıtla
halurbam:

bu ülkede proflar kandiriliyor . . . kendilerini okumus entel sananlar kandiriliyor . . . köylü kandilirincada ne kadar cahil milletiz . . . . egitim sart diyoruz . . . haaaa birde uzayda maymun ölse . . onun haberi olsa isin icinede kesin bir AKP yorumu geliyor . . .

4
0
yanıtYanıtla
hatice:

Ademin Trenleri filminde harikaydın Hacer. . eh Paramparça da fena değil. biyografinin ansiklopedide çıkması için daha on fırın ekmek yemen lazım. gerçi burası Türkiye, çıkmıştır bile:)

2
1
yanıtYanıtla
emnun:

Dolandırıcılar çok yaygın özellikle 0212 telefonlar oldukça çok yaygın bazı vatandaşlar korkudan para gönderiyor savcılıkta bu tur olayların üstüne gitmiyor dolandırıcılar cesaretleniyor bu konuda herkes uyanık olsun kart bilgilerini kimseye vermesin boşaltırlar kartı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title