Haberler

Nurgül Yeşilçay: Hayatının Sonu Otobüs Durağı

Güncelleme:

Güzel oyuncu, Ankara'da yaşanan otobüs faciasıyla ilgili Twitter'dan, "Hayatını devam ettirmek üzere otobüs durağında bekliyorsun hayatının sonu oluyor." yazdı.

Ankara'da meydana gelen ve durakta bekleyen 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan otobüs faciası sonrası Nurgül Yeşilçay attığı tweetle olaya tepki gösterdi.

SESSİZ KALMADI

Son zamanlarda adeta doruk noktasına çıkan terör eylemlerinde her gün hayatını kaybeden vatandaşlarımızla ağlarken bir yanda da ülke olarak trafik terörüyle boğuşuyoruz. Üstelik arkası arkasına gelen ve tek suçları durakta ya da kaldırımda beklemek olan insanların ölüm haberlerini alır olduk. Hal böyle olunca da yaşanan bu ölümlere bir iki çift laf söylemek gerekli oluyor.

İşte 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan otobüs kazası sonrasında Nurgül Yeşilçay'ın attığı o tweet:

"HAYATININ SONU OTOBÜS DURAĞI"

"Hayatını devam ettirmek üzere otobüs durağında bekliyorsun hayatının sonu oluyor. Bu nasıl iş! Allah ailelerine gani gani sabır versin!"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (56)

RÜŞVET YOLSUZLUK ÇARKI AKP:

AKP Lİ BELEDİYELER SAOLSUN. . . DURMAK YOK ÖLMEYE DEVAM. .

19
23
yanıtYanıtla
Kaza heryerde olabilir:

Üzücü bir olay, adı üstünde Kaza! Bu ne demek istiyor, boş konuşmaktan başka bir şey değil, yani böyle herşeyi eleştirmek entellikmi oluyor? Ha kaza hatalı sollama gibi trafik kurallarının bir ihlalinden olduysa, tepki göstersin ama nerde... ben sanatçıların mesela istanbuldaki anormal saçma sürüş şekline tepki göstermesini isterdim mesela, yani insanların ilerlemesine katkı sağlayacak meselelere ama bir kaza ya değil, zira kast yok.

20
1
yanıtYanıtla
sssssssssss:

Asansör düşer kaza , sel basar kaza, maden göçer kaza Bu ülkede ölmek sürekli fıtratımızda var demek istiyor. . . . Ha anlayana sen zahmet etme

yanıt3
yanıt9
HasMobil-IOS:

Senin ölümünde ya film seti yada otobus durağı

13
8
yanıtYanıtla
Haydar Ali yigit:

Siz kafayi Akp ile yemisiniz bu hasar sizde ebedi kalir benden söylemesi

17
3
yanıtYanıtla
babaMobil-ANDROID:

olum son degil baslangic tabi sen bilmezsin sus sen

10
10
yanıtYanıtla
cehalet:

yahu bu kim ki bunun açıklaması önemli olsun, ya Allah aşkına ne cahil insanlarımız var bunları adam yerine koyuyorlar sonra bunlarda kendilerini adam sanıp açıklama yapıyorlar.

15
3
yanıtYanıtla
sanatçı tepkisini koyar ortaya:

çok doğru demiş. . . iktidar yalakası bazıları gibi aman beni bu işlere karıştırmayın çocuklar, deyip üç maymunu oynamamış. . .

9
6
yanıtYanıtla
kartal:

ne oldu Nurgül hanım sana rol vermiyorlarda yorumculuğamı başladın çok komiksin . . . . .

4
10
yanıtYanıtla
mal sude:

Nurgul yesilcam degil yesilçay

yanıt0
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title