Haberler

Nur Yerlitaş "Çift Beyinli" Çıktı

Güncelleme:

Bir ödül töreninde katılan Nur Yerlitaş, bir gazetecinin, "Size Nurella diyelim mi ?" şeklindeki sorusuna " Hayır Nur Hanım diyelim çünkü ben tek kalp iki beyinim anladınız mı?" dedi.

Geçtiğimiz akşam düzenlenen 42. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne tek başına gelen modacı Nur Yerlitaş, kırmızı halının merdivenlerinden inerken zorluk yaşadı.

Muhabirlerin karşısına geçen Nur Yerlitaş ilginç açıklamalarda bulundu.

"TEK KALP İKİ BEYİNİM ANLADINIZ MI?"

Bir gazetecinin, "Size Nurella diyelim mi ?" şeklindeki sorusuna modacı," Hayır Nur Hanım diyelim çünkü ben tek kalp iki beyinim anladınız mı? "İki kafam var biri Nurella biri Nur Yerlitaş ikisini de seviyorum ikisi de duygu yüklü, Nurella dünyayı umursamadan yaşayan çok empati yapan, uçuk ve derin. Nur Yerlitaş'la ara ara çatıştığı oluyor her neyse hepinize iyi çalışmalar diliyorum çok heyecanlıyım gerçekten böyle geceler bana göre değil utanıyorum hala alışamadım" diyerek salonun yolunu tuttu.

NUR YERLİTAŞ TARZI

TV8'de yayınlanan "Bu Tarz Benim All Star" yarışmasında jüri üyesi olan Nur Yerlitaş'ın gecede giydiği farklı ayakkabıları ise dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

EDSA:

MESİN USTUNE AYAKKABIMI GİYMİŞ:)

37
1
yanıtYanıtla
AA:

BEYİNSİZ LAN O

20
1
yanıtYanıtla
Beyni ayaklarındaa:

Beyni ile ayakları yer değiştirmiş

16
0
yanıtYanıtla
yerli:

Kokanalar gibi giyinmiş bu ne yaaaa bi de millete akıl veriyor. . . . . .

13
1
yanıtYanıtla
görünce insan tiksiniyi:

ruh hastası kadın

9
0
yanıtYanıtla
memur emeklisi:

o kuş beyinli de olsa olsa soğanın cücüğü kadar beyin olur

8
0
yanıtYanıtla
sedo:

nur hanımcık çift beyinli iken bu halde isen senin tek beyinli halini düşünemiyorum

7
0
yanıtYanıtla
edebiyatçı:

Iıy ayakkabıları iğrenç . . bi de modacı olacak nasıl bi zevk bu . . bu kadından nefret ediyorum kendini çok bişe zannediyor hiç bi şey bildigi de yok . . .

7
0
yanıtYanıtla
misafir:

Hani şu kıyafet yarışmasında saçmalıyor ya şimdi kendine baksın ayağına mes gibi bir şey geçirmiş üzerinede yüksek topuklu açık bir ayakkabı geçirmiş yakışıksız bir kıyafet sen önce kendine bak kakalak.

7
0
yanıtYanıtla
.....:

piskopat kadın

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title