Haberler

Numan Kurtulmuş Ardahan'da Konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Filistin meselesinde bütün dünya kör ve sağır. Ama Türkiye her platformda diyor ki; bütün dünya sırtını dönse dahi biz Filistin davasına sırtımızı dönmeyeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Filistin meselesinde bütün dünya kör ve sağır. Ama Türkiye her platformda diyor ki; bütün dünya sırtını dönse dahi biz Filistin davasına sırtımızı dönmeyeceğiz" dedi.

Ardahan'da Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki PTT Meydanı'nda partisinin düzenlediği mitinge katılan Kurtulmuş, burada partililere seslendi. Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, "Bu seçim, Türkiye'de eski Türkiye'den taraf olanlarla yeni Türkiye'den taraf olanlar arasında geçecek ve bu mücadele seçimde sandıklara yansıyacak. Hep beraber gördünüz geçen sene mayıs ayının ortasından itibaren, 17 Aralık operasyonundan itibaren Türkiye'de nice ittifaklar kuruldu. Yan yana gelmeleri mümkün olmayan, istikametleri farklı, yönleri farklı, kıbleleri farklı, geçmişleri farklı, gelecekleri farklı olan insanların nasıl kol kola girdiğini gördünüz. İçeriden ve dışarıdan nice hesapların yapıldığını gördünüz. Nice düşünce kuruluşları raporlar hazırladılar, 'Türkiye'de hükümeti nasıl yıkarız, Türkiye'de bu hükümeti nasıl indiririz, Türkiye'nin önünü nasıl kapatırız?' Bunların hesaplarını yaptılar. İçeride ittifaklar kurdular, operasyonlar yaptılar, MİT'in Suriye'deki Türkmenlere götürdüğü insani yardımları maalesef basarak sanki başka bir ülkenin kurumlarına operasyon yapıyormuş gibi operasyon yaptılar. Kasetler ürettiler, tapeler ürettiler, 509 bin kişiyi dinlediler. Beni de dinlemişler. Eşimi de dinlemişler. 14 yaşındaki, o zaman 14 yaşında olan çocuğumu da dinlemişler. Dinleyenleri de dinlemişler" dedi.

Türkiye'de bir korku imparatorluğunun oluşturulmaya çalışıldığını söyleyen Kurtulmuş, "Türkiye'de bir korku imparatorluğu oluşturmaya çalışmışlar. Türkiye'de maalesef bir ekonomik kriz ve ekonomik kaos çıkartmaya çalıştılar. Bu operasyonların Türkiye'ye maliyeti 138 milyar TL oldu, yani 70 milyar dolar. Ayıp değil mi, günah değil mi, yazık değil mi? Hangi vicdana sığar, hangi vatanseverliğe sığar, hangi Müslümanlığa sığar ve böyle bir şey olur mu? İstiyorlar ki Türkiye yönetilemez hale gelsin" diye konuştu.

Eskiden cumhurbaşkanı seçimlerinin kapalı kapılar ardından yapıldığını söyleyen Kurtulmuş, "'Eyvah bu şalvarlıların, poturluların çocukları, torunları şimdi yetmezmiş gibi geldiler milletvekili oldular, belediye başkanı oldular, bakan oldular, başbakan oldular yetmiyor. Bunlar geldiler milletvekili oldular başörtüleriyle şunlarıyla bunlarıyla, hoca oldular vs. şimdi bunlar bir de Cumhurbaşkanı olursa, bir de bu millet cumhurbaşkanını doğrudan doğruya kendisi seçerse vay geldi başımıza' diyorlar. Karalar bağlıyorlar ama nafile 10 Ağustos'ta inşallah birinci turda bu millet bu işi de bitirecek, gönlünde olanı cumhurbaşkanı seçecek" şeklinde konuştu.

"FİLİSTİN MESELESİNDE BÜTÜN DÜNYA KÖR VE SAĞIR"

Kurtulmuş, sözlerine şöyle devam etti: "Filistin meselesinde bütün dünya kör ve sağır. Ama Türkiye her platformda diyor ki; bütün dünya sırtını dönse dahi biz Filistin davasına sırtımızı dönmeyeceğiz. Mısır'da ihtilal oluyor, bütün dünya ihtilale karşı sağır ve kör görmüyor, ama sadece Türkiye biz Mısır halkının yanındayız, biz Mısır demokrasisinin yanındayız diye Mısır halkının yanında duruyor. Mısır demokrasisinin yanında duruyor. Suriye? Suriye'de 150 bin insan 3 yıl içerisinde öldürülüyor, masum siviller, sarin gazı ve her şey kullanılıyor. Bütün dünya kör ve sağır sadece Türkiye'nin sesi çıkıyor. İşte o karanlık odaların adamları diyorlar ki; 'eyvah herkesi bir türlü hizaya sokuyoruz, uyutuyoruz ama bu Türkiye'yi, bu Tayyip Erdoğan'ı, bu AK Parti Hükumetini, bu milleti biz hizaya sokamıyoruz. Filistin'in yanında duruyor, Mısır'ın yanında duruyor, Suriye halkının yanında duruyor.'" - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Numan kurtulmuş Filistin Ardahan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title