Haberler

Numan Kurtulmuş, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı için "Büyük ihtimalle Tayyip Erdoğan" dedi.

A haber canlı yayınında soruları yanıtlayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili "Büyük ihtimalle adayımız Erdoğan" dedi.

Numan Kurtulmuş, "Ekmeleddin İhsanoğlu da muhafazakar bir aday" yorumuna ise şöyle yanıt verdi: Millet aslı varken niye imitasyonunu tercih etsin

1 TEMMUZ'DA AÇIKLANACAK

Ak Parti Grup toplantısı öncesinde Meclis'te gazetecilerle sohbet partinin genel sekreteri Haluk İpek, Cumhurbaşkanı adayını 1 Temmuz Salı günü Ankara Ticaret Odası (ATO) Salonu'nda saat 11.30'da açıklayacaklarını bildirdi.

İpek, toplantıya, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, kongre delegeleri, eski ve yeni milletvekilleri, parti kurucuları, MKYK, MYK, Gençlik ve Kadın kolları üyelerinin de katılacağını kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Numan kurtulmuş Haluk İpek Ak Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (85)

selom@m.m:

Sayin erdoganin karari ne olursa olsun basimiz gözümüz üstüne.yürü be yigidim kim tutar seniii....

35
49
yanıtYanıtla
N G DAS HATAY:

İNAD.NA ERDOGAN

30
44
yanıtYanıtla
Rifat:

Recep Tayyip Erdogan ismi Bile Kilicdarogluna ve Bahceliye Korku Saliyor.

30
41
yanıtYanıtla
N G DAS HATAY:

İKİNCİ UZUN ADAM NUMAN YOLÜN AÇIK OLSN

21
40
yanıtYanıtla
Erol erolm@m.m:

Ya bu nasıl zihniyet numan kurtulmuş iki yıl once akp etmediğin hakaret kalmadı adamlar sana bi mada tahsis ettiler ben o zaman otleydim şimdi değiştimi diyeceksin

52
9
yanıtYanıtla
Doğrusu bum@m.m:

Tayyip erdoğanın kıymetini bilmek lazm adam gibi adam şu mhp den bişey anlamak mümkün deyil bir ara ecevitin peşinden dolandı şimdide ke malin acınacak hale düşürdüler partiyi yazıklar olsun sizin siyasi anlayışınıza

21
32
yanıtYanıtla
Adınız YazınAHMET:

BU NUMAN IYI BIR KIVRAKTIR DAHA DUN ERDOGANA ATEŞ PÜSKURUYORDU ŞİDI BASININ TACI EH BÖYLESIYESETIN

45
7
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

CEHENNEMİN BAŞKANI OLUR İNŞALLAH.

22
21
yanıtYanıtla
Endergenekon:

AKP hakkında köyü konuşan sadece Numan KURTULMUŞ değil, Süleyman SOYLU''da Demokrat Parti Genel Başkanı iken, ''''yemekle bitiremediler, Harun olmaya geldiler, Karun oldular'''' diye açgözlülükleri yüzünden allah tarafından helak edilen bir kavime benzetmişti AKP''yi, ancak bir koltukla susturuldu, koltuk uğruna biri genişledi, diğeri tükürdüğünü yaladı.

34
4
yanıtYanıtla
m@m.m:

türkiyede en iyi seçim tek aday RECEP TAYYİP ERDOĞAN

15
21
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title