Haberler

Nou Camp'ta "Aziz Yıldırım İstifa" Pankartı

Güncelleme:

Fenerbahçeli taraftarlar, Barcelona'nın Espanyol'u 5-1 yendiği maçta tribünlerde "Aziz Yıldırım istifa" şeklinde pankart açtı.

İspanya La Liga'da Barcelona'nın sahasında Espanyol'u 5-1 mağlup ettiği maç ilginç görüntülere sahne oldu.

BARCELONA MAÇINDA AZİZ YILDIRIM'A İSTİFA ÇAĞRISI

Süper Lig'de 3.sırada olmasına rağmen Fenerbahçe'nin kötü futbolundan şikayetçi olan ve Aziz Yıldırım'ın yönetiminden memnun olmayan sarı-lacivertli taraftlar, Nou Camp'ta "Aziz Yıldırım istifa" şeklinde pankart açtılar.

BİR DÖNEM DAHA BAŞKANLIK YAPACAK

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe Kulübü'ne 17 yıla yakın süredir başkanlık yapan Aziz Yıldırım, bir dönem daha bu görevi sürdürüp bırakmak istediğini açıklamıştı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Barcelona Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

ynsshnMobil-ANDROID:

Bu adami turkiye de kovamiyorlar ispanyadan defol diye haykirsan ne olur..

12
3
yanıtYanıtla
hamdı:

Bİ Galatasaraylı olarak soyluyorum Fenerbahce gercekten kalıtelı bı takım helekı revıvo lazetıc rustu zamanları Gs -Fb derbı maclarında cekırdeklerımızı doldurur ekran basında mac ızlerdık zevkı tartısılmazdı. . . Sımdı azız yldırım emreyı almakla bı kere basta hata yaptı takımını satan adamın sana ne faydası olur kı olmadıda saten. Fenerbahce eger yukselmek ıstıyorsa da ınsallah olur baskanını degıstırecek aga. bakın besıktasın degıstı yavastan toparlamaya basladı. . olay tamamen baskanda bıtıyor

3
2
yanıtYanıtla
manyak veli:

gelsin bizim kahvede cay dagitsin, maasta veririm. . . . . . .

3
2
yanıtYanıtla
ali sokan:

turkiyede sohretli sporculari zaten fenerbahce getirtiobur kulublerde tasdikledi ac cobanlar

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title