Haberler

Nordin Amrabat, Yöneticileri Şaşkına Çevirdi

Güncelleme:

Malaga'da yaşadığı sakatlığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalacak olan Amrabat, antrenmanlara başladı, yöneticileri kendine hayran bıraktı.

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Malaga'da harikalar yaratan ancak geçtiğimiz hafta geçirdiği talihsiz sakatlıkla sahalardan 1 ay kadar uzak kalacak olan Nordin Amrabat, mavi-beyazlı ekipte herkesi şaşkına çevirdi. Fas Milli Takımı'nın Benin ile yaptığı maçta sakatlanan oyuncu, ardından takımının ligde Atletico Madrid ile yaptığı maçı kaçırmıştı.

SAHAYA İNDİ, HAYRAN BIRAKTI

27 yaşındaki futbolcu geçirdiği kas sakatlığı nedeniyle sıradaki Real Madrid, Deportivo maçlarında da forma giyemeyecek. Ancak buna karşın Amrabat'ın yatmak yerine takım idmanlarına katıldığı ve kenarından da olsa futboldan uzak kalmadığı ortaya çıktı. Takımın sabah idmanına katılan oyuncu, uzun bir süre topla çalıştı. Oyuncunun sakatlığı geçmemesine karşın, bu azminin Malagalı yöneticileri şaşkına çevirdiği ve Faslı futbolcuya hayran kaldıkları ifade edildi.

DOKTORLARA TALİMAT

Öte yandan Malaga Teknik Direktörü Javi Gracia'nın kulüp doktorlarına Nordin Amrabat için özel talimat verdiği öğrenildi. Amrabat'sız ilk maçta silik bir görüntü sergileyen ve Atletico karşısında sahadan üç gol yiyerek mağlup ayrılan takımda oyuncunun yokluğunun fazlasıyla hissedildiği görüşü öne çıktı. Kasında yırtık tespit edilen ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Amrabat için Gracia'nın, mümkün olan en kısa sürede sağlığına kavuşturulması adına doktorlara talimat verdiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Nordin Amrabat Galatasaray Malaga Fas Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

metinn:

ambaratin bir sucu yoktur aldiran sn terim dir oynatmayanda odur sn aysal hocanin istedigini almis magdur olmsutur derim.

7
0
yanıtYanıtla
Kadir mertmobilWeb@haberler.com:

Bu adam guzel oynuyordu ya. Fatih hoca eskiden tercihlerini dogru kullanirdi. Son zamanlarda duygularini isin icine koymaya basladi. Fatih hoca bu adami harcadi diye dusunuyorum.

3
0
yanıtYanıtla
363mobilWeb@haberler.com:

Ulan ne bicim haber ya Varsa yoksa yabanci futbolculara yag

3
0
yanıtYanıtla
iaa:

arkadaşlar mantıklı düşünün gs fb maçlarını maç öncesinde soyunma odalarında hasan şaş olsun ümit karan hakan şükür olsun takımı nasıl ateşliyordu ozaman ruh vardı takım ruhu şimdi ise oyuncular 7 yabancı gibi birbirlerine yabancı gibi davranıyorlar takımın başına hasan şaş getirilmeli o ruh tekrardan kazanılmalı

0
0
yanıtYanıtla
fsmehmet1453:

bu ambrabat ii topcuydu neden sahip cıkılmıyo böyle oyuncuyaa halbuki bı dunya da para verdiler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title