Haberler

Nolan Smith, Ergin Ataman'a Havlu Fırlattı

Güncelleme:

Galatasaray Liv Hospital'de forma giyen Nolan Smith, başantrenör Ergin Ataman'a havlu fırlattı. Ataman, oyuncusuna tepki gösterdi.

Galatasaray Liv Hospital'ın evinde Banvit ile karşı karşıya geldiği Türkiye Basketbol Ligi mücadelesinde sarı-kırmızılı takımda büyük bir şok yaşandı. G.Saray koçu Ergin Ataman ile oyunculardan Nolan Smith arasında yaşanan büyük gerginlik mücadeleye damga vurdu.

ATAMAN'A HAVLU FIRLATTI

Maçın 2. çeyreğinin ortalarında oyundan alınması sonrasında gerginleşen Nolan Smith, başantrenör Ataman'a havlu fırlattı. Ataman bunun üzerine oyuncusuna sözlü olarak tepki gösterirken, Ender Arslan araya girdi ve olayı sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan olayın ardından Ergin Ataman Amerikalı oyuncuyu bir daha oyuna dahil etmedi.

DAHA ÖNCE DE ELEŞTİRMİŞTİ

26 yaşındaki basketbolcu, daha önce de koç Ergin Ataman'ın Uşak Sportif maçı öncesinde kamp yapma kararı ile ilgili sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Liv Hospital Ergin Ataman Nolan Smith Banvit Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

Iron Man:

Takımda kimseyi sallamıyor ki Ergin''i :))

8
3
yanıtYanıtla
baro:

galatasaray başkanı ünal AYSEL Nolan Smith i protesto etmek amacıyla takımı birdaha ki fener maçına çıkarmama kararı almış:)

9
0
yanıtYanıtla
Göktan Çakır:

Bir yabancı özentisi aldı yürüyor. Aynı hareketi bir Türk oyuncu yapsaydı bir daha amatör ligde bile forma yüzü göremezdi. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title