Haberler

    Nokia N1'in Fiyatı ve Çıkış Tarihi

    Nokia'nın beklenen tabletinin fiyatı ve çıkış tarihi.

    Emre Çetinkaya - -

    Geçtiğimiz gün Nokia'nın bugün 'gizemli' cihazını tanıtacağından söz etmiştik. Nokia, beklendiği gibi bugün gizemli cihazını tanıttı. Nokia'nın bu cihazı ise Nokia N1 isimli bir tablet oldu. Android 5.0 Lollipop işletim sistemine sahip olan bu tablet özellikleri ve fiyatıyla da birçok kullanıcının dikkatini çekeceğe benziyor. Peki Nokia N1'in fiyatı ve çıkış tarihi nedir?



    Bu konuda Nokia'dan gelen bilgilere göre cihaz, 2015'in başlarında Çin'de satışa çıkartılacak. Tam olarak tarih vermek gerekirse de yetkililer, 19 Şubat 2015'i işaret ediyorlar. Cihazın Rusya ve diğer Avrupa pazarlarında da satışa çıkacağı iddia edilse de bunun tarihi henüz belirsiz.



    Diğer taraftan cihazın fiyat etiketine gelecek olursak; Nokia N1'in ilk etapta Çin'de 249 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkacağı söyleniyor. Tabii ki bu fiyatın, cihazın ülkemizde satışa çıkartılması halinde nasıl olacağını bilemiyoruz. Sizce Nokia N1 ülkemizde ne kadar satışa çıkar?



    Nokia N1 hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Emre Çetinkaya Nokia Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title