Haberler

Nokia, Android ile Geri Dönüş Yapıyor!

Microsoft'a mobil bölümünü satan Nokia için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Microsoft'a mobil bölümünü satan Nokia için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Nokia'nın bu yıl içersin de yeniden hızlı bir dönüş yaparak akıllı telefon işine yeniden bir giriş yapmayı planladığı hakkında sızıntılar elimize ulaştığı andan itibaren bizler de heyecanlandık. Çinli bir rapora göre, Nokia, şu anda yeni bir akıllı telefon geliştiriyor ve şirket yeni amiral gemisini Nokia N9'a göre tasarlayacak.

Raporda ayrıca yeni akıllı telefon modelinin Android işletim sistemi üzerinde çalışacağı ve amiral gemisi düzeyinde bir telefon olacağı söyleniyor. Redmond merkezli Microsoft şu anda Nokia markasının 10 yıllık lisansına sahip. Ancak, Nokia Compal ve Foxconn gibi ODM yoluyla (ODM – Original Design Manufacturer yani Orijinal dizayn imalatçısı, bir ürünü başka bir marka adı altında satılması amacıyla, kendisi dizayn ve imal eden imalatçılardır.) kendi cihazlarını serbest bırakabilir. Bu yüzden, Nokia akıllı telefon pazarında tamamen ölü sayılmaz.

>50

Bakalım Nokia yakın zamanda karşımıza Androidli bir amiral gemisi akıllı telefon ile çıkabilecek mi?

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Microsoft Nokia Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title