Haberler

Nokia 15.6 Milyar Euroya Alcatel-Lucent'i Resmen Satın Aldı

Güncelleme:

Bir zamanların telefon devi Nokia, 15.6 milyar Euro'luk büyük satın alıma hamlesini resmi olarak tamamladı. Her iki şirket 14 Ocak'tan itibaren tek çatı altında olacak.

Geçtiğimiz yıl Nokia yaklaşık 15.6 milyon euro (17 milyar dolar) değerinde bir anlaşmayla Fransız telekomünikasyon ekipmanları şirketi Alcatel-Lucent'i satın alacağını açıklamıştı. Anlaşma daha sonra Avrupa Komisyonu tarafından onaylandı ve şimdi Fransız borsa düzenleyicisi Autorite des Marches Financiers (AMF) tarafından da izin çıkmasıyla birlikte son engel geçilmiş oldu.

OPERASYONLAR BİRLEŞECEK

AMF onayı ile Nokia şimdi Alcatel-Lucent ile operasyonlarını birleştirmeye başlayacak ve her iki şirket 14 Ocak'tan itibaren tek çatı altında faaliyet gösterebilecek. Satın almayı değerlendiren Nokia Başkanı ve CEO'su Rajeev Suri "Nokia ve Alcatel-Lucent, global müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir portföy sunacak" dedi.

KÜRESEL REKABETE GERİ DÖNECEK

Nokia son birkaç yıl içinde birçok yeniden yapılandırma sürecinden geçmiş ve son olarak ağ ve altyapı servisleri üzerine odaklanmaya karar vermişti. Şirket şimdi son satın almayla birlikte önemli bir oyuncu haline gelerek, Ericsson ve Huawei gibi şirketlerle küresel bir rekabete girmek için son hazırlıklarını tamamlamış oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Alcatel Nokia Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Ali Cörüt:

Çin''de uyduruk imalatlar yaptırıp millete kakaladı. Aç gözlü pazar payını kaybetti. Nokia mı Asla

4
100
yanıtYanıtla
hakkımı ver HAKKI:

nokia demek efsane 3310 demek. , , bantlar gazete baskı hızında 10 sene durmasızın 3310 üretti. , dünyada erişilmez bir satış yaptı. , gerçekten modeli sesi. , yılan oyunu. , vs kalitesi diğer telefonları bitirdi mesala erikson çok popilerdi amma yürümedi. , bu işin kralı nokidır kalite tam not

70
2
yanıtYanıtla
Gözlem:

Bugün cebinizde taşıdığınız aletler yalnızca, CEP TELEFONU DEĞİL! Her şeyi yapabilecek bir bilgisayar! Ona cep telefonu diyerek, hakaret ediyorsunuz. ! (Ona Akıllı telefon demek bile yetersiz kalıyor. ) Bugün biri size EV ya da OFİS Telefonu dediğinde, Aklınıza Fotoğraf ve video çeken, cahat yapılabilen, üzerinde WEB tarayıcısı, Hesap makinesi, GPS''i olan, üzerinde oyunlar oynayabildiğiniz, mesajlar yazıp gönderebileceğiniz bir cihaz mı geliyor? Zannetmem. ! Yapılan SADE '' cep telefonu '' ! Kapi

34
1
yanıtYanıtla
Sad:

Şuan Nokia''nın Windows işletim sistemli canavar gibi telefonları var. Plastik androidlerden çok daha iyi. 32 gb hafıza 2 ram süper ses ve çok iyi kamera ve lenslere sahip.

35
0
yanıtYanıtla
Memed Aga:

Nökiamdan Vazgeçmen. Nöt 5 Samsuk muymuş neymiş. Alacam diye aşşa tarladan bi senelik mahsülün parasını yatırdım. En eyisı bu dediler. Alışamadım. Git argadaş Samsuk nöt 5 mişmiş. 2900 para yatırdım. Nökyanın dırnağı olamaz. Nökya şarj 5 gün . Samsuk 2 günde bitti. Kuyuyu onartacaadım bu samsuk nöt 5 aldımın ertesi öğle namazıynan şarj bitti 20 km yol yaptım tarladan köye. Bu karda kışta perişan etti beni. Verdim veletlerin eline. Bi daha nökyadan şaşmam.

28
4
yanıtYanıtla
adaş:

He ağam ben de senin kafadayım nökya da nökya

yanıt8
yanıt1
Tivorlu İsmayil:

Nökya yetkilileri açıhlama yapmiş. Dimişlerki ayponu ve samsuku altüzt edebilirik diye. bencede nökyadan şaşma hardaş. nökya kinepinkpinkpo.

yanıt6
yanıt1
AMED AGA:

nökyadan vazgöçmem volla bende nökya candır can nöt 5 onun dırnağı olamaz bundan gayri nöt 5 kullananı çimdiklesinler verdim dedelerin eline birdaha nökyadan şaşmam sizde şaşmayın argadaşlar köyümden aşşa dinazor daşş. .

yanıt3
yanıt12
Kıbrıslı kürt:

Sen bu yorumu da nökyadan yaptın her hal...

yanıt1
yanıt1
Urfalı:

Şu resimde gösterdiğiniz telefonun sıfır olanı piyasaya ne zaman çıkacak, çıkarsa hemen alacam. bu gerizekalı android telefonların şarjı bir gün dayanmıyor.

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title