Haberler

Nobel Ödüllü Aziz Sancar'ın Üniversitesine Cevabı Güldürdü

Güncelleme:

DNA çalışmaları sayesinde Nobel Kimya Ödülü'ne layık görülen Türk bilim insanı Aziz Sancar yaptığı espriyle üniversitesini kahkahaya boğdu.

DNA çalışmaları sayesinde Nobel Kimya Ödülü'ne layık görülen Türk bilim insanı Aziz Sancar, üniversitesinin kendisine yönelik mesajına esprili bir cevap verdi.. Üniversitenin Sancar'a ödül olarak "Nobel'den daha iyi haber" olarak açıkladığı "Ömür boyu ücretsiz park hakkı" kararına "Benim daha iyi bir haberim var, araba kullanmıyorum." diyerek yanıt verdi.

"BENİM DAHA İYİ BİR HABERİM VAR"

Sancar'ın üniversitesi UNC (Kuzey Caroline Üniversitesi) Chapel Hill resmi Twitter hesabından sohbeti aktardı.

UNC Rektörü'nün Sancar'a "Nobel Ödülü müthişti! Ama senin için daha iyi bir haberim var. North Carolina Üniversitesi'nde ömür boyu geçerli ücretsiz park hakkı kazandın." dediği aktarılırken Sancar'ın yanıtı şöyle aktarıldı: "Benim daha iyi bir haberim var! Ben araba kullanmıyorum."

KAHKAHALARA BOĞULDUK

Hesaptan bunun üzerine yaşananlar şöyle aktarıldı:

"Nobel ödülü kazanan Sancar'ı onurlandırmak isterken, kahkahalara boğulduk."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

ahmet:

daha kürt yok arap diyen var adam daha dün röportajında TÜRKÜM TÜRK dedi . hala zırlayın hemde ATATÜRKÇÜ TÜRK

11
11
yanıtYanıtla
ayhanMobil-ANDROID:

kaliteli esprinin zekayla ilgili olduguna dair guzel bir örnek...Ayrica bu güzel başarı icin tebrikler ...

18
1
yanıtYanıtla
Ahmet dembeMobil-IOS:

Adam ülkücü kardeşim bişiden haberiniz yok.oğuz boyundanız ve ülkücüyüz dedi abisi.amerikada türk evi açıyor.atatürklü bayraklı resimleri var.ülkü ocağında fotoları var.sahiplenmeyin hemen kürt diye.o bizim adam gibi adamımız.

5
8
yanıtYanıtla
Isimsiz:

Cok komiksiniz Adam Türkiye yı temsil ediyor hala kurt turk tartışması yapıyorsunuz sizin gibiler yüzünden bu nobel haberlerini az aliyoruz

yanıt0
yanıt1
Isimsiz:

Çok komisiniz adam Türkiye yı temsil ediyor hala kurt turk tartışması yapıyorsunuz

yanıt1
yanıt1
yarali:

esbiriye bak turkiyede doguyon paran var araban yok inanmam zaten hasdane dokturlarina park parasiz eyer o hastanedeki dokturlar park parasi odemis olsa orda doktor kalmaz bu butun dunyada gecerli hasdanedeki butun dokturlarin park parasi odemezler

2
11
yanıtYanıtla
brightMobil-ANDROID:

adam ben türküm atatürkçüyüm kürdüm diyor. örnek alın kürt gardaşlarım.

6
3
yanıtYanıtla
X:

BİR İNSAN ANCAK BU KADAR KALİTELİ OLABİLİR TEŞEKKÜRLER HOCAM GURUR DUYDUK SENİNLE

8
0
yanıtYanıtla
iyi ki amerikade yaşıyor:

arkadaşlar önemli olan bilime verilen önemdir. bu bilim adamı türkiyede olsaydı terörist bile olabalardi allah muhafaza. çünkü biz de bilim yok bilime önem yok. bölücülük, yobazlık, çağdışılık akıyor paçalarımızdan.

7
0
yanıtYanıtla
Sebebimsin:

Turkiyedeki haberleri okumak istemeyen her turk haberini gördugumde kesin kötu birseydir diye calismami etkiler diye acmiyorum nasil turk olur ulkesinin herseyinden uzak adam hdp li

0
6
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title