Haberler

Nizip Çadır Kentte İftar Yemeği

İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, çadır kentteki mahalle muhtarları ve kentteki yetkililerle iftar yemeğinde bir araya geldi

Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, çadır kentteki mahalle muhtarları ve kentteki yetkililerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çadır kent içerisindeki karakol bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan mahalle muhtarları ve kamp yetkilileri, askeri personel ile yemek yedi. Yöresel yemeklerle hazırlanan iftara, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz Oruç, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Kamp Müdürü Cengiz Gündeş, Birleşmiş Milletler Yüksek Komiserliği görevlileri, güvenlik görevlileri ve çalışanlar katıldı.

Kaymakam Karadeniz, iftarın ardından yaptığı açıklamada, düzenlenen iftar yemeğinde hem Suriyeliler hem de çadır kent personeliyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "İftar yemeği ile Suriyeli misafirlerimize soframızı açmak ve onlarla iftar yapmak bizleri mutlu etti. Umarım bu mübarek ramazan ayı buradaki ve diğer kamplardaki Suriyeli kardeşlerimize barış, kardeşlik ve ülkelerine refah getirir" dedi.

Kamp Müdürü Cengiz Gündeş ise bu tür etkinliklerin Suriye halkı ile daha önceden güçlü olan kardeşlik duygularını daha çok güçlendirdiğini ifade etti.

Yemeğin ardından çadır kenti gezen Kaymakam Karadeniz, kent içerisindeki sosyal tesis ve diğer alanlar hakkında bilgi aldı. - Gaziantep

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kantar Karadeniz Karadağ Nizip Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title