Haberler

Nişanlı Dehşeti! Önce Sevdiğini Vurdu, Sonra İntihar Etti

Güncelleme:

İstanbul'da nişanlısının evine giden genç, çıkan tartışma üzerine silahını çıkardı ve nişanlısını vurduktan sonra intihar etti.

İstanbul, Güngören'de sabah saatlerinde nişanlısının evine giden genç, çıkan tartışma üzerine silahını çıkardı ve nişanlısını vurduktan sonra intihar etti.

NİŞANLISININ EVİNE GİTTİ

Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Fatih Duran, nişanlısının ailesiyle birlikte yaşadığı eve gitti.

TARTIŞMANIN SONU İKİ GENCİ ÖLÜME GÖTÜRDÜ

Burada Duran ile nişanlısı Susen Terzi (21) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Duran, Terzi'yi vurduktan sonra intihar etti. Ağır yaralanan genç kadın, hastaneye kaldırılırken yolda can verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Duran Güngören İstanbul Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (18)

Reina DersimmobilWeb@haberler.com:

Ben hiçbir dönemde toplumun bu kadar cinnet gecirdigine şahit olmadım. Hergün, cinayet, tecavüz hırsızlık ekonomik geçim sakıntısı yüzünden insanlar artık cinnet geciriyor AKP sagolsun zengin fakir eşitsizligini giderek açtı. Herşeye zam herşeye vergi maaşa gelince simit parası kadar zam yapıyor.

93
4
yanıtYanıtla
YAREN:

Toplum gittikçe yobazlaşıyor. Allah ıslah etsin. . .

47
0
yanıtYanıtla
bruksel:

turkiyede yasamadigim icin cok sukur diyorum

36
5
yanıtYanıtla
Seyyid Almanya:

Türkiyede gelin getirecegime almanyada bir alman geline raziyim ( Türkiyede Irz Namus denilen bir sey kalmamis ) almanlar Türkiyedeki kadinlardan namuslu

13
13
yanıtYanıtla
cennk:

Bu serseride Erdogan özenmis illaki benim dedigim olacak diye bayanda itiraz edince olanlar oluyuyor yazik iii aileyede yazik Allahim bool sabirlar verein baska kimselere yasatmsin Benzer olaylari

4
8
yanıtYanıtla
KARADENİZLİ:

ARKADAŞLAR FARKINDAMISINIZ BU DÖNEMDE SİLAH KULLANMA VE TAŞIMA NEREDE İSE ALENİŞLEŞTİ. VE BUNA DUR DİYEN YOK. . ÇÜNKİ BİR CAYDIRICILIĞI YOK ZATEN DOLAYISIYLA ÇOLUK ÇOCUK HER YER SİLAH DEPOSU OLDU. . DOLAYISIYLA BÖYLE GİDERSE ÜÇ COÇUKTA YETMEYECEK ÇOĞALMAK İÇİN

9
3
yanıtYanıtla
ustarengo:

kadinlar dogura dogura erkelerse öldure öldure turkiye nufusunda yukselmiyr

9
0
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Ya ne oluyor bu genclere , hayatlarinin baharinda kendilerine kiyiyorlar cok uzuldum.

7
1
yanıtYanıtla
Hizmetçi:

Silah taşıyanların silahını alıp onlara monte etme cezası verilmelidir. Yanlış anlamayın toplumun huzuru için.

6
0
yanıtYanıtla
duo:

haberciler adam gibi haber yapsalar ya ama yok bu kız benim kuzenim 21 yaşında değil ve o fatih nışanlısıda değil ona kafayı takan malın teki. .

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title