Haberler

Ninova Park'ta Aslı Güngör Heyecanı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park, ünlü ses sanatçısı Aslı Güngör’ü sevenleri ile buluşturdu.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park, ünlü ses sanatçısı Aslı Güngör'ü sevenleri ile buluşturdu.

Ninova Park alışveriş merkezinde düzenlen etkinlikte sahne alan şarkıcı Aslı Güngör, daha sonra basın mensuplarını sorularını yanıtları. Etkinliğin çok güzel geçtiğini belirten Güngör, "Şarkılarımız söyledik. Fotoğraf çekindik ve buradaki güzel insanlara hatıra olsun diye bol bol imza dağıttık. İlgi çok güzeldi. Diyarbakır'a ikinci gelişim ve umarım tekrardan gelirim" dedi.

Programının çok yoğun geçtiğini ve konserlerin tüm hızıyla devam ettiğini anlatan Güngör, yeni yılda hayranlarının karşısına yeni bir şarkı ile çıkacağını müjdesini de verdi.

"SÜRPRİZLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Ninova Park Genel Müdürü Salih Erdoğan ise, alışveriş merkezinin 3'üncü yılını geride bıraktığını belirterek, Diyarbakırlı müşterilerin teveccühü ile başarı yakaladıklarını kaydetti. Kampanyaların ve etkinliklerin devam edeceği de işaret eden Erdoğan, "Ninova bu işin öncülüğünü yapan bir alışveriş merkezi. Bu sektörün öncüsü olmaktan kıvanç duyuyoruz. Tüm Diyarbakırlı esnafımızla buradaki ekonomik konjonktürde yerimizi almak için uğraşıyoruz. Amacımız her zaman daha iyi ve başarılı olmak. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

2015'te de kampanya ve sürprizlerin devam edeceğini vurgulayan Erdoğan, "Burada bir yaşam tarzı var. Bu alışveriş merkezinin içinde sevinçler, acılar, mutluluklar var. Bütün bunların yoğrulmasıyla başarı gelişiyor. Burası her türlü etkinliği ve sosyal paylaşımı görmek isteyenlerin yeri. bu nedenle etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek. 2015'te yine sürpriz sanatçılar ve kampanyalarla halkımızın karşısına çıkacağız" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Mehmet Salih Erdoğan Diyarbakır Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title