Haberler

Ninniyi Duyunca Ağlayan Bebek İzleyenleri Güldürdü

Güncelleme:

Fox TV'nin hafta sonu haber bültenini sunan Burak Birsen, kendi kızının güldüren görüntülerini izleyenlerle paylaşarak hoş bir sürpriz yaptı.

Fox TV'nin hafta sonu ana haber bülteni spikeri Burak Birsen, izleyenlere hoş bir sürpriz yaptı. Birsen kendi kızının ninni dinlerken gösterdiği tepkiyi görüntüledi ve haberleri takip edenlerle paylaştı Minik Beren'in görüntüleri güldürdü.

GÜLÜMSETEN GÖRÜNTÜ

Burak Birsen, ninniyi beğenmeyen Beren bebeğin görüntülerini ekrana taşıdı. 8,5 aylık olan ve aklın uyku yerine oyun olan Minik Beren'in görüntülerini izleyenleri gülümsetirken bu görüntünün ardından, Birsen haberin hikayesini de paylaştı.

"BENİM KIZIM"

Videoyu izleyip çok güldüklerini ve izleyenlerin de güleceğini tahmin ettikleri için ekrana yansıttıklarını söyleyen Birsen, Beren bebeğin kendi kızı olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bebek Fox Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Fatma:

Allah bağışlasın,çok tatlı,ne güzel dünyanın her yerinden tanımadığımız videoları izliyoruz da böyle tanıdıkların videolarını izlemek daha zevkli :):):)

16
3
yanıtYanıtla
isa eren:

maşallah

3
0
yanıtYanıtla
ayşeğül:

ayyyy çok tatlıya allahım banada böyle hayırlı bir evlat ver aminnnn

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title