Haberler

Nimetullah Topu: "Ataşehir'i Dünya Ölçeğinde Bir Kent Yapacağız"

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir’in kalkınması için tasarladığı 81 projeyi açıkladı.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir'in kalkınması için tasarladığı 81 projeyi açıkladı. AK Parti belediyeciliği ile Ataşehirli'lerin yüzünün güleceğini belirten Nimetullah Topu, "Ataşehir'i dünya ölçeğinde bir kent yapacağız" dedi.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Silence Otel ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıyla 30 Mart yerel seçimleri öncesinde Ataşehir için planladıkları 81 projeyi kamuoyuyla paylaştı. Toplantıya katılan yüzlerce partili Başkan Adayı Nimettullah Topu'ya yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda Nimetullah Topu'nun hayatını konu alan sinevizyon gösterimi yayınlandı. Sinevizyon gösteriminin ardından Nimettulah Topu, kültür sanat merkezlerinden ulaşıma, sağlık hizmetlerinden imar planlarına kadar Ataaşehir için tasarladığı projeleri açıkladı.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu yaptığı konuşmada, Ataşehir'in 8 yaşında genç bir ilçe olduğunu belirterek, "AK Parti iktidarında Recep Tayyip Erdoğan başbakanlığında, Kadir Topbaş'ın başkanlığında Ataşehir'de çözülmeyecek sorun yok. Bu coşku ve heyecanı 30 gün boyunca sahada da göstereceğiz. 2008 yılında kurulan ilçemiz 8 yaşında. Bekleyen sorunlar ve yapılan hizmetlerle 1 yaşında bile kabul etmiyoruz. AK Parti Ataşehirli belediyesiyle bu sorunların hepsini hep birlikte inşallah çözeceğiz" diye konuştu.

Ataşehir'de imar ve tapu problemleriyle vatandaşların yıllarca sorun yaşandığını dile getirerek, "İçerenköy Mahallesi'nin imar sorununu biz çözeceğiz. Tapu ve imar sorununu AK Parti kadrolar çözecek. Halkımızın istediği şekilde nihayete erecek" şeklinde konuştu.

"ATAŞEHİR'İ DÜNYA ÖLÇEĞİNDE BİR KENT YAPACAĞIZ"

Ataşehir'i AK Parti belediyeciliği ile dünya standartlarında yarışacak duruma getireceklerini dile getiren AK Partili Nimetullah Topu, "81 projemize üzerinde çalıştığımız henüz ilave edeceğimiz projelerle Ataşehir'in çehresini değiştireceğiz. Ataşehir'i dünya ölçeğinde bir kent yapacağız. Finans merkezimiz bizim dönemimizde hizmete başlayacak. Binlerce Ataşehirli gencimiz iş sahibi olacak. Nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu ilçe Ataşehir. Bunun neticesine trafikle karşı karşıyayız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 3 tane metro hattıyla bu sorunu çözeceğiz. Biz AK Parti'yiz, hizmet partisiyiz. Bu sözü veriyoruz" dedi.

"5 YILDIR DİKİLİ AĞACI OLMAYAN BİR ATAŞEHİR VAR"

İlçede trafik sorununu rahatlatacak bağlantı yollarının 5 yıl içerisinde tamamlayacaklarını belirten Nimettullah Topu sosyal donatı alanlarının az olduğundan şikayet etti.

İlçenin birçok bölgesinde yeşil alan ve park sayılarını aratacağını ifade eden Nimetullah Topu, mevcut belediyeyi eleştirerek, "5 yılda Ataşehir'de kaç kalıcı eser bıraktınız. 5 yıldır bir tane dikili ağacı olmayan bir Ataşehir var. İstanbul'un en zengin ilçelerinden bir tanesiyiz ama geleceğe bırakacağımız bir kalıcı eser bırakılmamıştır. Bunun hesabını 30 Mart'ta biz soracağız" diye konuştu.

Gençlere ve kadınlara yönelik çeşitli spor ve sanatsal faaliyetlerin icra edilebileceği dev tesisleri hizmete açacaklarını dile getiren Nimetullah Topu, Ataşehir'in yeşil alanlarının arttırılacağını dile getirerek, "Önümüzdeki dönem yeşil dönem olacak" dedi.

"ATAŞEHİR'İN YÜZÜ GÜLECEK"

Ataşehir'de projelerin hayata geçmesi için vatandaşlardan destek isteyen AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı Nimetullah Topu sözlerini şöyle sürdürdü; "5 yıldır yaşadığımız en büyük sıkıntı bir merkezi olmaması. Gümrük alanında kent meydanımızı yapacağız. Anadolu yakasının çekim merkezi Ataşehir olacak. Her mahallemizde bulunan sağlık merkezlerin her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Her mahallemizin, sokağımızın sorunlarını biliyoruz. 30 Mart'ta sizler yetkiyi verdiğinizde Ataşehir'in yüzü gülecek. Bu projeleri yapmamız için kazanmamız gereken, kazanacağımız bir seçim var. Bu çalışmada sizlerin emeğine, desteğine ihtiyacımız var."

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı ise AK Parti belediyeciliğinin İstanbul ve Türkiye'yi kısa bir zaman zarfında kalkındırdığını belirterek, "Bu hareket yoluna durmadan ve yılmadan devam edecek. Biz de mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. AK Parti kadroları kendine fırsat verildiği takdirde projeleri fiili olarak hayata geçirmiştir" dedi.

Konuşmaların ardından Nimetullah Topu birlikte görev yapacakları aday meclis üyeleriyle birlikte partilileri selamlayıp, fotoğraf çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nimetullah Topu Ak Parti Ak Parti Ataşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title