Haberler

Nihat Hatipoğlu'ndan Mustafa Karataş'a Gönderme

Güncelleme:

Zaman zaman izleyiciden gelen sorulara kızarak yanıt veren Mustafa Karataş'a göndermede bulunan Nihat Hatipoğlu, "İstediğini sorsun. Vatandaşın tercihiyle oynama" dedi.

Ramazan ayında farklı kanallarda izleyici ile buluşan Nihat Hatipoğlu ve Mustafa Karataş'un sunduğu programlar reytinglerde birçok diziyi solluyor.

BİRİ EMİNÖNÜ'NDE DİĞERİ SULTANAHMET'TE

Bu yıl Mustafa Karataş da Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet Meydanı'nda yaptığı ramazan programının benzerini yapmaya başladı. O da programını Eminönü'ne yerleştirdi. Nihat Hatipoğlu reytingleri sarsarken Mustafa Karataş da sivri çıkışları ile medyada yer bulmaya başladı.

NİHAT HATİPOĞLU'NDAN GÖNDERME

Nihat Hatipoğlu dün akşamki iftar programında gelen bir sorudan sonra isim vermeden Mustafa Karataş'a göndermede bulundu. Karataş'ın izleyiciden gelen bazı sorular üzerine sinirlenmesine atıfta bulunan Hatipoğlu şu ifadelere yer verdi: "Bazıları diyorlar ki Nihat Hoca biraz daha ağır konuş. Hiç kusura bakmasınlar Nihat Hoca hiç ağır konuşmayacak. Nihat Hoca'nın derdi camiye gelmeyen insanlarımızı kazanmak. Onlara gönlümüzü açmak. Onun için bizim programımızda kavga gürültü hakaret, bu ne biçim soru, hadi canım başka soru yok mu olmayacak. Bir soruyu bir değil bin defa da sorsanız ben yanıtlarım.

"MİLLETLE ALAY EDİYOR"

Öyle milleti küçümsemek milletle alay etmek... Yok efendim şöyle bir çorap giyebilir miyim, oruçluyken koşsam caiz mi? Sorabilir. Neyi merak ediyorsa onu soracak. Vatandaşın tercihi ile oynamayın ne isterse onu sorsun."

MUSTAFA KARATAŞ'IN AZARLARI

Mustafa Karataş son dönemde ekrandaki 'azarları' ile haber oluyor. En son 'saç boyamak orucu bozar mı?' sorusunu yönelten izleyicisini fırçalamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Mustafa Karataş Sultanahmet Eminönü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (28)

top star nihat:

bunlari bu cahil halk adam etti izlemeyin konserlerine gitmeyin bakin birdaha cikiyorlarmi sahnelere kuyruklarini kivirip oturuyolar belki gider hiristiyanlara boooyle anlatirlar din tuccarlari izlemeyin rağbet etmeyin muslumanlarrrr

9
8
yanıtYanıtla
aklinizi kullanin:

seyirciye ve hocalarin davranislarina bak birde bu hocalarla ilgili haberler magazin haberlerinde cikyor konser degilde konferans mi oluyor

yanıt1
yanıt0
selin:

Cahil halkın adam ettikleri saçma sapan reyting yapan evlilik programları Yılda bir ay dini program yapan hocalara mı lafınız para kazanıyorsa sanane

yanıt1
yanıt0
xxx:

ikinizde gidin hayatımızdan dini sizden öğrenecek değiliz 21. yy. hala nelerle uğraşıyoruz. . para sowmenleri sizi

8
8
yanıtYanıtla
musa:

bu cennet bu kadar güzelse bu para niye,

12
1
yanıtYanıtla
EĞRİSİ DOĞRUSU:

esra erol ile zuhal topal nasıl kavgaya tutuştuysa bunlar da kavgaya tutuşur. teyzenin sorusu çok da önemli değil önemli olan REYTİNG. :)

9
3
yanıtYanıtla
GÖKHAN:

İKİSİDE MEDYA MAYMUNU. GERÇEK DİNİMİZİ ÖĞRENMEK İSTİYORSAK KUTSAL KİTABIMIZ KUR''ANI KERİM''İ ANLAYARAK OKUMAK EN MANTIKLISI. DİNİ BÖYLE KENDİLERİNE GÖRE YORUMLAYANLARDAN ÖĞRENMEK SIKINTILI BİR DURUM.

5
5
yanıtYanıtla
Züleyha Ökte:

Siz çok bilmişsiniz hocalarla bir tutmaya kalkmişsiniz kendinizi valla bravo yeterki eleştir

yanıt0
yanıt0
KaanMobil-IOS:

halk da fircalanmayacak gibi degil. gerçekten aptalca sorular geliyor

7
2
yanıtYanıtla
AMED:

NİHAT HOCA FİTNELİK ÇIKARMA

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title