Haberler

Nihat Hatipoğlu'na Soruldu: Kadınlarda Göğüs Estetiği Günah mı

Güncelleme:

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, ATV ekranlarında "Kadınlarda göğüs estetiği günah değil" diyerek tartışma yaratacak bir çıkışa imza attı.

ATV ekranlarında izleyiciden gelen soruları yanıtlayan Nihat Hatipoğlu'nda kadınlarda göğüs estetiğinin günah olup olmadığı soruldu.

HATİPOĞLU "YAPILABİLİR" DEDİ

Kocasının istemesi durumunda kadının estetik yaptırabileceğini belirten Hatipoğlu, "Evliliğin, saadetin devam etmesi için kadın bunu yapabilir. Veya bir hanımefendi böyle bir şey istiyor arzu ediyor, kendini kötü hissediyor olmaması durumunda, ciddi bir eksiklik hissediyor kendinde, kendini erkeğe benzetiyor diyelim bu durumda da hanımefendinin kendini huzurlu hissetmesi için göğüs estetiği yapabilir" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (101)

H N TMobil-IOS:

Sayın hatip bey para tatlı geldi yaşar bey gibi yolu değiştirme

66
28
yanıtYanıtla
baha:

Yahu sizin başka işiniz yok mu? Millete Allah i anlat imanı anlat namazi anlat kalkmış olmadık şeylerle ugrasiyorsunuz ve milletin aklını bulandiriyorsunuz. Bu gibi şeyleri işin ehli kişiler kendi arasında tartışsin amenna ama kameralar önünde fitne cikarma arkadaş. Sen ilim adamı olarak işin ehli olanlarla bir araya gel ne më degil ne gerektirir tartisin dine islama uygun mu değil mi bunu kameraların önünde yapmayın. Merak eden sormak isteyen fetva hattı gibi yerlerden öğrensin. Kameralar önünde milletin yanlış anlayacağı açıklamalar yaparak neyi hedefkiyorsunuz derdiniz ne

55
10
yanıtYanıtla
Akıl:

İslam ülkelerinin zavallı hali ..karar mercii 5. Yüzyıl arap ögretisi

13
46
yanıtYanıtla
ALLAH YOLUNDA HOCAM:

Hocamin fetvasi tam isabet

21
36
yanıtYanıtla
Allahuekber Allah En BuyukturMobil-ANDROID:

Allahc.c vardir haktir ve bozulmayan tek din islamdir. Dinsizleri Islam a davet ediyorum. Allah bizi islam dusmanlarindan korusun.

38
2
yanıtYanıtla
Dadas:

Eğer sağlık problemi yoksa,hiçbir azanin yaratılisiysa oynamak uygun değildir. Bu sahte imam neye dayanarak fetva veriyor anlamak güç.

23
17
yanıtYanıtla
HAKO:

HOCA MOCA DEGİL BU ADAM İNANMAYİN ANKARADAN TANİRİZ KENDİSİNİ GUZEL DİNİMİZİ KULLANİP ZENGİN OLDU AYRİCA HOCA EFENDİ CAKMA HOCA

25
13
yanıtYanıtla
caglayan cevik:

Allah kimilerini sivrisinekle kimilerini bos seylerle saptirir.rabbimuz ne diyor ben kiminizi kiminizden ustun kildim. hayirda serde allahtan.tibbi bir zaruret yoksa bu estetik gunahtir.

32
4
yanıtYanıtla
ali delikur:

Islama yeniden yön vermeye çalışan zavalı hoca lar

12
24
yanıtYanıtla
Aysen:

Ne bicim hocasin ya islamiyeyte wstetik ameliyati haram be

17
13
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title