Haberler

Nihat Hatipoğlu'na Başörtüsü Sorusu

Güncelleme:

Nihat Hatipoğlu hocaya, bir izleyici, başörtüsünün kendini sıktığını ve çıkartmanın günah olup olmayacağını sordu. Hatipoğlu, "Başörtünü çıkarman günahtır." dedi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, ATV'de yayınlanan sabah programında adını vermek istemeyen bir izleyici telefonla bağlanarak, başörtünün kendini sıktığını ve çıkarmanın günah olup olmadığını sordu.

Soruya cevap veren Hatipoğlu, "Benden başörtünü çıkarmak için fetva istiyorsun. Ben bu fetvayı veremem. Başörtünü çıkarman günahtır." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nihat Hatipoğlu Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (102)

VATANDAŞ:

YUH SANA HATİPOĞLU. DİNİMİZİ TİCARETE DÖKMENDEN SONRA HALİFE GİBİ FETVA MAKAMINA DÖNMEN İSLAMİYET İLE ASLA BAĞDAŞMAZ.

11
58
yanıtYanıtla
Öğretmen:

EY KADINA ÖRTÜN DİYENLER, o örtüleri bir de Allah''ın sıcağında siz örtünün bakalım. Sıkıyor mu , sıkmıyor mu? Ayrıca Kur'' an-ı Kerim''i Türkçesinden okuyun ne olur. Orada ''Yakalarınızı kapatın'' diyor. Ve ayrıca da o türbanın altında takılan fes (BONE) kadını ço çirkin gösteriyor. . . . Çok çıplaklık da, çok kapalılık da yanlış.

7
41
yanıtYanıtla
taylanm@m.m:

Arkadaşım sen neyin hesabındasın örtünmessen örtünme kendince mazeretlerde üretme.

yanıt15
yanıt2
müftü:

ögretmen bey;bas örtülerinizi bas ile beraber omuzunuzaögretmen bey;Kurani kerim geleli 1400 sene oldu, yani örtünme emri 1400 seneden beri farzdir, sapik hocalarin yazdigi kitaplari okursan günaha girersin, dinle saka olmaz, biraz sorumlu davran, .

yanıt21
yanıt3
Bektas sahanMobil-IOS:

Yapılan namuszluklar günah degil kardesınin karısnı alan günah degil camiden ayak kabı calmak degil namusluca hanım hatun kafasını açıp gezmek günahmıdır

11
36
yanıtYanıtla
Hüzeyin Üsmes:

Eğer Allah giyinik olmamızı istediyse neden çıplak doğuyoruz arkadaşlar ? Bugünden sonra artık sokaklarda çıplak gezelim, bazı bir çok parklarımızı çıplak dolaşma hakkını tanıdığımız vatandaşlarımıza bırakalım. Çıplak olmak senin de hakkındır denilen kadınlı erkekli plajlarımız olsun, geri kafalı olmayın, siz de çıplak olmayı hak ediyorsunuz. Balkonlarımızda sokaklarımızda parklarımızda plajlarımızda çıplak olalım rahatlayalım. Hanginiz evinizde çıplak oturmayı sevmiyorsunuz ? Soyunup ferahlayalım. Allah tüm okuyan arkadaşlarımızdan razı olsun.

5
41
yanıtYanıtla
Tüüü D:

Sapık mısın lan sen :D

yanıt4
yanıt0
HAKKI DAYIN:

yaratik, ALLAH sana akil vermis, utanma duygusu vermis ayip yerlerinizi örtün demis, . gökten kitap göndermis, . , biraz utanmalisin, 76 milyon sana bakiyor, .

yanıt8
yanıt0
oglumm@m.m:

Oglum Allah sana akil fikir versin

yanıt0
yanıt0
Adil Barış Mobil-IOS:

Bu nihat gecen secimlerde ağrıya gidip AKP icin oy isteyen Nihat degilmi? Ne din Adam'ı AKP Adam'ı bu

21
24
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title