Haberler

Nihat Hatipoğlu, Kazandığı Parayla İlgili Dedikodulara Noktayı Koydu

Güncelleme:

Nihat Hatipoğlu, konuk olduğu programda kazandığı parayla ilgili abartılı rakamlar telaffuz edenlere "Allah katında hesap vereceksiniz. Arlanmaz ahlaksızlar" şeklinde yanıt vermişti.

Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarında izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Özellikle sosyal medyada aldığı ücretle ilgili farklı rakamlar telaffuz edilse de, ünlü ilahiyatçı geçtiğimiz yıl konuk olduğu bir programda hakkındaki iddialara yanıt vermişti.

"O RAKAMLAR ÇOK DÜŞÜK ASLINDA"

Aldığı ücretle ilgili telaffuz edilen rakamların kendisini itibarsızlaştırmaya yönelik olduğunu belirten Hatipoğlu şu ifadelere yer vermişti: "Televizyonculukta o rakamlar çok düşük rakamlar aslında... Ramazanda bir şey anlattım. Arkadaki ekibin tümünü çıkardım, 50 kişilik bir ekip vardı. O ekip 30 sahur, 30 iftar olmak üzere 60 program çekiyor. Bu da 120 saate tekabül ediyor.

"SİZ HIRSIZSINIZ"

5 yıla, 5 Ramazana bunu çarparsak aldığımız para bir dizinin bir bölümünün maliyetinden daha düşük. Utanmıyor musunuz? Arlanmaz ahlaksızlar. Hala para pul işinden konuşuyorsunuz. Siz hırsızsınız. Hırsız olduğunuz için emeğiyle kazanan aleyhinde algı oluşturuyorsunuz. Allah katında hesap sorulacak. Hepsini Allah'a havale ettim.

"ZAM VERİYORLARDI, BEN İSTEMEDİM"

Hayatım boyunca hiçbir yapımcıyla para konuşmamışımdır. Bir kanalda çalıştığımda zam veriyorlardı, ben istemedim. İslam'a hizmet etmek uğruna program yapıp üstüne para vermeyi bile teklif ettim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (62)

apache:

kendi yetmiyormuş gibi birde oğlunu musallat etti başımıza din şarlatanları

50
111
yanıtYanıtla
he hocam he:

eee hele birde de bakalim kac Kurus aliyon yahu. . . Allahim yarabbim birde Allah a havale ediyor, sanki Alla´h in baska isi yokda senin havalelerinle ugrassin. . . Desene bende kapitalizmin usagi oldum millete susmayi, azla yetinip sükretmeyi, Kapitalist düzenin verdigi karin tokluguna isyan etmemeyi hatta bunu lutuf saymalarini tatli tatli anlatiyorum. . . Hele birde sahabeden örneklerle damardan bi giriyorum sanki o zamanda onlarla yasamis gibi anlatiyorum ki yeme yaninda yat. . .

36
71
yanıtYanıtla
van:

arlanmaz utanmaz din tüccarı sahtekar

60
42
yanıtYanıtla
İst:

Ahirette karşına çıkacak senden hakkını soke soke alacak arkasından konuşmak neymiş görürsün ozaman terbiyesiz

yanıt0
yanıt0
rr:

bırak bu masalları hoca din adamı deyipde sevretine sevret katıyorsun din tücccarlığı yapıyorsunuz. . birde dizilerele kendinizi bir tutuyorsunuz . siz oyuncu değilsiniz siz söde din adamısınız. oğlunun senin bindiğin araçları iş adamları binmiyor. asgarı ücretle geçinenene şükür diyorsunuz . ama saltanat içinde yaşayan sizsiniz . sultanahmette oteliniz varmı yokmu

32
46
yanıtYanıtla
reyyan:

canım hocam ağzı olan konuşmuş yorum yapmak kolay. . işin aslını bilmeden kimsenin hakkına girilmez ama o asılsızca konuşup yorum yapanlar sizin epey hakkınıza girdiler. . sizi seviyoruz ve ben sizin dürüstlüğünüze kalben inanıyorum. ALLAH kuru iftiradan korusun

40
26
yanıtYanıtla
urfalı Türkmen:

hocam hz. peygamberinde arkasından konuştular. boşverin siz hizmete devam ediniz. ,

36
23
yanıtYanıtla
ARAS:

Hala ne kadar aldığını söyleyemiyor, sonrada millete utanmaz arlanmaz diyorsun, milleti uyutmak için para alıyor.

27
28
yanıtYanıtla
sa:

bırak be kardeşim para olmasa sende yoksun din tüccarlarısınız.

23
30
yanıtYanıtla
fesli Hasan hoca:

ALLAH katinda günah ediyorsunuz diyor, bunlari ALLAH sizden soracak diyor ve böylece bizim koyunlari korkutuyor. Arkasini dönüp söylediklerine kendi dahi gülüyor yobaz.

16
28
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title