Haberler

Nihat Hatipoğlu, Kıyamet Günü Nefret Edilecek 8 Grubu Yazdı

Güncelleme:

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Takvim gazetesinde kaleme aldığı köşe yazısında kıyamet günü nefret edilecek 8 grubu nedenleriyle birlikte anlattı.

Yaptığı programlarla reyting rekorları kıran ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu bugünkü köşe yazısında kıyamet günü nefret edilecek 8 grubu kaleme aldı.

İşte Hatipoğlu'nun bugünkü yazısında konuyla ilgili o bölüm:

"Bir rivayette şöyle bilgi veriliyor. Kıyamet günü Yüce Allah tarafından en büyük azaba uğrayan şu 8 grup insandır:

1- Sekarrun olanlar. Dilleriyle halkı döven, söven ve birbirlerini lanetlemeye sebep olanlar. Bunlar yalancı olanlardır.

2- Hayyalun olanlar. Bunlar kibir sahipleridir. Kendilerini başkalarından üstün görürler.

3- Din kardeşlerine karşı yüreklerinde kin besleyenler. Halbuki bu insanlar kin besledikleri din kardeşlerini gördüklerinde onlara sempatik gelecek hareketler yaparlar. Yaltaklanır ve kendilerini onlara karşı iyi düşünüyor gösterirler.

4- Allah'a ve Resulüne çağrıldıklarında son derece geride kalıp ağır davrananlar. Şeytana ve şeytanın emrine çağrıldıklarında (Yani fitne, kötülük, günah, şer, günah ortamı, kaos, karışıklık gibi) hemen süratle koşanlar.

5- Karşılaştıkları dünyevi bir menfaati veya malı kendilerine ait olmasa bile, yalan yeminle kendilerine aitmiş gibi gösterenler.

6- İnsanlar arasında dedikoduyu yayanlar. Olmayanı var gösterenler.

7- Seven kişileri birbirinden ayıranlar.

8- Din kardeşlerini tuzağa çekip ayaklarını kaydıranlar. Böylece zalim unvanı kazananlar. Bunlar Allah katında ahlakları kabul edilmeyenlerdir. "

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nihat Hatipoğlu Güncel Haberler

500

Yorumlar (173)

Playboy:

Bu din adamları RUH hastası. . . Arapların 100/90 Ruh hastası. . . BU yalanları nereden bulup da anlatıyor ki? Psikolojik tedavi olursa belki iyi olabilir. . . Saf milleti din ticareti yaparak kadir bakalım. . . ne kadar para aliyorsun TV de? 1 milyon TL. Neden millete vermiyorsun o parayı? Money money money demis Napolyon. . .

12
28
yanıtYanıtla
EMRE:

Bilmediğin şey hakkında yorum yaparak günah alıyorsun. buda Allahın sevmediği bir davranıştır. Tabi Allah''a inanıyorsan ?

yanıt0
yanıt0
Playboy:

Emre misin ne ayak-sin? sen ne biliyorsun angut? Bilim adamları sadece eski ve yeni testament yani Tevrat ve Incil haricin de olan kutsal kitapların uyduruk olduğunu belirtti. . . Türkiye de bunu bilen var mi? sanmam

yanıt0
yanıt0
BHDR:

TVDE PROGRAM YAPAN STARLAR ONCA PARA ALIYOR ZORUNA GİTMİYORDA BU MU GİDİYOR. . . AYRICA BENİM BİLE BİLDİĞİM BİR KAÇTANE YATILI MEDRESELER YAPIYOR ADAM. . . İLLA REKLAMMI YAPSINLAR YAPTIKLARI YARDIMLARI ?

yanıt0
yanıt0
Ankaralı:

aldığı parayı sana verse gıkın çıkmaz dine inanmayan günahkar sen napolyonuna inan belki seni Moneyle azabtan kurtarır

yanıt0
yanıt0
feyzi:

playboy sana katiliyorum bence sözlerinin gercek payi var bunu gitgide daha net görmeye basladik

yanıt0
yanıt0
zeki:

dinimiz korkutma dini değil hoca. . . . biraz öğren 600 bin alıyorsun birde Allahtan kork.

17
21
yanıtYanıtla
Onur:

kıyamet bülbülü senin gibi dinini az pahaya satacak insanlar da olacak onlardanda bahset

15
19
yanıtYanıtla
MERT:

Para verme bak bakalım cıkıp bir dakka anlatırmı

18
14
yanıtYanıtla
BÜYÜK TÜRKİYE:

sen bedava iş yapıyomusun ki o da bedava yapsın adam emeğinin karşılığını alıyor

yanıt0
yanıt0
Tüm 173 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title