Haberler

Nihat Doğan: Siz de Mini Eteği Giyip, Soyunup...

Güncelleme:

Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi Türkiye'yi derinden yaraladı. Sosyal medyada konu hakkında milyonlarca paylaşım yapılırken Doğan'ın attığı tweet büyük tepki çekti.

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın evine gitmek üzere bindiği minibüsün şoförü tarafından hunharca katledilmesi ülkede olay yarattı. Sosyal medya kullanıcıları da cinayeti kınayan çok sayıda mesaj paylaştı.

TEPKİ ÜZERİNE HEMEN SİLDİ

Türkücü Nihat Doğan'ın paylaştığı bir mesaj ise büyük tepki çekti. Doğan, "Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweeti gelen tepkiler sonrasında sildi.

CEVAP GECİKMEDİ

Oyuncu Ahu Sungur da bu mesaja büyük tepki göstererek, Doğan'a "Mini eteği ahlaksızlık olarak görüyorsan survivor da bikinili insanların Arasında yarışmayacaksın o zaman!" cevabını verdi.



(Oyuncu Ahu Sungur)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nihat Doğan Ahu Sungur Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (533)

anticapulcumobilWeb@haberler.com:

Nihat dogan hakli diyenler begensin

485
22
yanıtYanıtla
edip yükselMobil-IOS:

edip yükseli dinledim bugün ve birkez daha anladım yobazları müşrikleri faşistleri kula kul olan müritleri.. sapıkları.

4
140
yanıtYanıtla
dogru söz:

üllüminatiye hizmet eden bikinili kızlarla yarışmaya katılan utanmadanda müslümanlıktan bahseden bu adam tıpkı efendileri gibi çakma müslümandır

57
65
yanıtYanıtla
hamza:

adam doğruyu söylemiş, laiklerin zoruna gitmiş. . . laikler demokratlar bu tecavüz cinayet haberlerine tepki göstermesin bu saçma bir ironi oluyo. . .

6
106
yanıtYanıtla
ALLAHIN ŞAŞKINI:

Hesabım çalındı de kurtul bari

87
1
yanıtYanıtla
neco:

her şeye çıkmak zorundamısın nihat seni kim sanatçı yaptıysa, eşeğin sesi bile senden daha iyi kendini gündeme çekmeye kalkma senden insan bile olmaz

37
46
yanıtYanıtla
......mobilWeb@haberler.com:

BİRAZ ERKEK OLUN KARDEŞ... NİHAT HAKLİ.......

58
24
yanıtYanıtla
SNmobilWeb@haberler.com:

Adam hakli diyen gerizekali Erkeklere yaziyorum: O Kizcagiz Namusunu korumak icin öldü. Bin Erkekten daha Erkekce,daha Namusluca, dahada serefli ve dahada Cesurca ölümü Göze aldi ama Namusuna Toz kondurmadi Sizmi Erkek olacaksimizHayir siz Erkek degilsiniz. Erkek olmaya sadece bir Penis yetmiyor anladinizmi. Allah size azicik akil fikir verdiyse zerre Kadar Kalbiniz varsa oturun biraz düsünün. O Kizcagizi Saygi ile aniyorum. O sadece Kendi Namusunu degil Bütün Kadinlarin Namusunu korudu ve Kahramanca öldü.

35
37
yanıtYanıtla
WiyanamobilWeb@haberler.com:

Utanmaz adam......

58
13
yanıtYanıtla
MisafirMobil-IOS:

1 Kasim 2011 yilinda nihat dogan ve izzet yildizhan hakkinda polise 4 kizi otelde alikoymaktan sikayet vardi bu adamdan ne bekliyorsunuz ki.bir de Halka ahlak dersi vermeye kalkiyor.protesto edin sorvivora gitmesin

32
36
yanıtYanıtla
Tüm 533 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title