Haberler

Niğde'deki Kız Kaçırma İddiası

Niğde'de, tatil için dedesinin yanına giden 14 yaşındaki kızı kaçırdıkları öne sürülen zanlılardan 2'si tutuklandı.

Niğde'de, tatil için dedesinin yanına giden 14 yaşındaki kızı kaçırdıkları öne sürülen zanlılardan 2'si tutuklandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 3 zanlıdan Hasan B. ve Zekeriya D, itiraz üzerine yeniden gözaltına alındı.

Bu kişiler, adliyeye sevk edildi. Zanlılar ile yakınları, adliye önünde bekleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

Hasan B. ile Zekeriya D, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak" ve "cinsel istismar" suçlarından tutuklandı.

Kaçırılan V.D'nin babası M.D, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızı bulunduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Kızının psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu belirten M.D, "Çok şükür, sağlığı yerinde. İlk bulduğumuzda şuuru yerinde değildi, gözünde kanlanma vardı, korku ve panik içindeydi. Bana, kaçıran şahsın 'Anneni, babanı, yakınlarını öldürürüm' diyerek kendisini tehdit ettiğini söyledi." ifadelerini kullandı.

Olay

Tatilini geçirmek üzere merkeze bağlı Fesleğen köyündeki dedesinin yanına gelen 14 yaşındaki V.D, 25 Temmuz'da bir akrabasıyla babaannelerine ekmek götürmek için evden ayrılmış, bu sırada 3 kişi tarafından zorla arabaya bindirildiği iddia edilen kızdan bir daha haber alınamamıştı.

İl Jandarma Komutanlığınca 40 kişilik özel ekiple yapılan çalışma sonucu, V.D, kendisini kaçırdığı iddia edilen Hasan B'nin ablasının Tepeköy'deki evinde bulunmuştu. Hasan B. ile zanlıya yardım ettiği öne sürülen Zekeriya D. ve Kadir S. gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Niğde 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title