Haberler

Niğde'de Jandarma, Sürücülere İftariyelik Dağıttı

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, jandarma ekipleri iftarını yapamayan sürücülere iftariyelik ikram etti.

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, jandarma ekipleri iftarını yapamayan sürücülere iftariyelik ikram etti.

Çiftehan köyü Demirköprü mevkisinde 30 personelden oluşan jandarma ekibi, yol uygulamasının iftar saatine denk gelmesi nedeniyle sürücülere sandviç, ayran ve su dağıttı.

İzmir'e yolculuk yapan Bünyamin Ceylan, ikram edilen suyla orucunu açarak, "Böyle bir uygulama görmedik. Çok güzel bir uygulama teşekkür ederiz." dedi.

İftar davetine yetişmeye çalışan sürücüler ve aileler, ikramlar için jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Üzeyir Gül de uygulamaya katılan emniyet ve jandarma personeliyle oruçlarını açtı.

Kaymakam Atar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'nın ve İstanbul'un güvenliğinin konum itibarıyla Ulukışla'da sağlandığını söyledi.

Atar, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında yol uygulamalarında son günlerde artış gösterdiğini belirterek, "Ulukışla ilçemiz jeopolitik önemi bakımından Doğu'yu Batı'ya, Kuzey'i Güney'e bağlayan bir ilçedir. Ankara'nın ve İstanbul'un güvenliği Ulukışla'da sağlanmaktadır. İçişleri Bakanlığımızın genelgesi kapsamında yol uygulamaları son günlerde artış göstermiştir. Hemen hemen her gün yaptığımız yol uygulamasının bugün de iftar saatine denk gelmesi nedeniyle emniyet güçleri ve jandarma komutanlığı ekiplerimizle iftar yaptık. Uygulama yaptığımız noktada ise iftariyelik ikramda bulunduk. İlçe jandarma ekiplerimizden emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Çiftehan Ulukışla İzmir Niğde Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title