Haberler

    Niğde'de Faizsiz Krediden Faydalanacaklar Noter Huzurunda Çekilen Kurayla Belirlendi

    Güncelleme:

    Niğde'de sıfır faizli 30 bin TL krediden faydalanacak esnaflar noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi. Uygulamaya 800 kişi başvurdu

    Niğde'de, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Murat Zeren Hizmet ve Eğitim Binası'nda sıfır faizli 30 bin TL krediden faydalanacak esnaflar noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi. Katılan 585 esnaftan 30 bin TL faizsiz kredi alacak 66'sı için kura çekildi.

    "UYGULAMAYA 800 KİŞİ BAŞVURDU"

    Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Fahri Eker, uygulamaya 800 kişinin başvurduğunu belirterek şunları kaydetti:

    AYLIK VE 3 AYLIK OLMAK ÜZERE 2 TAKSİT SİSTEMİ VAR

    "30 bin TL faizsiz kredi için yeni kriterler belirlendi. 5 yıllık değil 18 ayda geri ödemeler yapılacak. Aylık ve 3 aylık olmak üzere 2 taksit sistemi koydular. Yıl sonuna kadar Niğde'ye ayrılan 2 milyonu esnaflarımıza dağıtacağız.

    "İŞ KURA SİSTEMİNE DÖNÜNCE SAYI 585'E DÜŞTÜ"

    Faizsiz kerdi için bize yaklaşık 800 kişi başvurmuştu. İş kura sistemine dönünce bu sayı 585'e düştü. Kuraya giren 585 kişiden 66 kişiye 30 bin TL faizsiz kredi vereceğiz."

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Murat Zeren Niğde Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (20)

    SEREN:

    PİSLİK AKP SİZ KİMİN PARASINI KİME VERİYORSUNUZ HAK YİYİCİLER AKP OY ATMAYANDAN ALIP KENDİLERİNE OY ATANLARA DAĞITIYORLAR ÜLKEYİ SOYUYORLAR

    6
    2
    yanıtYanıtla
    SEREN:

    BU AKP Lİ CAHİLLER HEPSİ AKP OY VERDİ ONLAR ZENGİN OLDU SİZDE BÖYLE KUYRUĞA GİRER PARA DİLENİRSİNİZ

    5
    1
    yanıtYanıtla
    gezgin:

    heryerde yazılıp ciziliyor hibede değil, , kredi adı ustunde faizsiz denıyor ama 27 bin ödeniyor 3 binlıra yıne kesılıyor 18 ay vadeli birde onuda gectık 4 aydır gidip geliyoruz boş, , adamlar para yok dıyor. şimdide kuyruklamı garıbım esnafı oyalıyorsunuz market promosyonu oldu 10 kısıye verır olur bıter kredı verdık dıye her yere yazarlar artık

    6
    0
    yanıtYanıtla
    demedi demeyin:

    Sen gercegi gordun ama goremeyen vatandas amacin zaten baskanlik seciminde evet dedirtmek olan , diplomasi gibi sahte olan bu reklamin ugruna yine evet der. Sonra cifte faiziyle bu parayi geri almasini cok iyi bilirler.

    yanıt1
    yanıt0
    Adınızı Yazın:

    AKP KADAR KAFANIZA TAŞ DÜŞSÜN VATAN HAYINLARI

    0
    5
    yanıtYanıtla
    ...:

    akpyi savunan ancak cehenneme gider

    yanıt3
    yanıt0
    GUZEL TURKIYE:

    mılletı avutuyonuz

    4
    1
    yanıtYanıtla
    akp bir kulana yardım etmez:

    akp sadece manevi değerleri ağzına sakız etmiş kimseye yardım etmez inanmayın

    3
    0
    yanıtYanıtla
    RESIMDEKI VATANDASLAR:

    NASILDA SEVINIYORLAR

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Sener Koruturk:

    Pachavra, chaput kafalilara bak!. . Bu bankalara para yatiranlar vatan hainidir. . .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title