Haberler

Niğde'de Beşiktaş Heyecanı Niğde'de Beşiktaş Heyecanı

Ziraat Türkiye Kupası 2.Turu'nda Beşiktaş ile eşleşen Niğde Belediyespor'da heyecan var.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu'nda Beşiktaş ile eşleşen Niğde Belediyespor'da heyecan var. Çarşamba günü oynanacak kupa maçının heyecanını yaşamaya başladıklarını belirten Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, Öncelikle bugün ikinci tur Türkiye kupası kuralarında Niğde Belediyesporumuza Türkiye'nin köklü kulüplerinden Beşiktaş'ın çıkmasından büyük mutluluk duyuyoruz. 1990 yılında kurulan Niğde Belediyespor tarihinde ilk defa böyle bir organizasyona katılma hakkı kazandı. Bundan dolayı da öncelikle federasyonumuza teşekkürü bir borç biliriz. Beşiktaş'a en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız. Niğde halkı böyle bir organizasyona ilk defa bir ev sahipliği yapacak. Şu anda şehir heyecan içinde bu maçı bekliyor. Bizim kulüp olarak hedefimiz ilk önce 3. lige çıkmak. Biz Niğde Belediyesi olarak halkımıza söz verdik. Bütün çalışmalarımızı da bu yönde yaptık. Allah nasip ederse bu yıl 3. lige çıkacağız. 3. ligin yanı sıra böyle büyük bir organizasyonda yer almakta bizi ayrıca mutlu etti. İnşallah Niğde'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Futbol sahada kazanılıyor. Şu anda şanslar yüzde 51 biz öndeyiz, neden derseniz ev sahibiyiz. Biz futbolcularımıza güveniyoruz transferimizi bu yönde yaptık dedi.

AVCU ARAMIZDA SIKLET FARKI VAR

Niğde Belediyespor Antrenörü Rıfat Avcu, Öncelikle böyle bir kura beklemiyorduk. Ama sonuç itibariyle Niğde 4 büyüklerden biri olan Beşiktaş'ı ağırlamaktan gurur duyacaktır. Bizde onlarla oynamaktan şeref duyarız. Bal ligi ekibiyiz bu yıl 3. lig için bir takım yapmaya çalıştık. Böyle üst düzey bir rakiple eşleşmekte gurur verici. Amacımız elimizden geleni yapmak. Sonuçta futbol saha da kazanılan bir oyun, isimlerin kazanmadığı doğruların kazandığı, saha içerisinde yapılan uygulamaların kazandığı bir oyun. Ama Beşiktaş ile aramızda çok fazla bir sıklet farkı var. Bunu gizlemenin anlamı yok. Biz kendimizi biliyoruz. Hedefimiz BAL Ligi 5. Grup'ta 1. olmak. Dileğimiz haftaya oynanacak maçta tüm Niğdeliler ve çevre illerden gelecek vatandaşların görsel bir şölen yaşamasıdır. Ama bizim öncelikli hedefimiz ligde oynayacağımız Karaman maçı onlarda bizim kadar iddialılar diye konuştu.

KAPTAN TOLGA TÜRKİYE KUPASI YOK, GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM

Niğde Belediyespor Takım Kaptanı Tolga Taş, Böyle güzide bir takımın ilimize geliyor olması çok büyük bir olay. Taraftarımız için halkımız için güzel şeyler. Burada genç oyuncularımız var, bunlar için büyük avantaj. Ellerinden gelen her şeyi yapsınlar güzel güzel oynayalım. Beşiktaş'ı burada iyi ağırlayalım. Hayırlısıyla maçımızı bitirelim. Bizim hedefimizde Türkiye Kupası yok, gerçekçi olmak lazım şeklinde konuştu.

KALECİ ASIM BEŞİKTAŞ İÇİME DOĞDU Niğde Belediyespor'un Kalecisi Asım Atmalıoğlu ise, İnanmayacaksınız belki ama sabah kalktığımda odalara tek tek gittim. Daha kuralar belli olmadan rakibimiz Beşiktaş olacak dedim. Çünkü içime doğmuştu. Arkadaşlarla otururken 16. kuradan Beşiktaş çıktı, herkes şaşırdı. Bizim içi çok büyük bir takım. 4 büyüklerden birisi ve gücünü biliyoruz. Bizimde gücümüz ortada. Sevindik Beşiktaş çıktı diye. İlimiz için de çok iyi oldu. Hani bu futbol, 3 haneli bir oyun, neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Evet Beşiktaş güçlü bir takım, biz de kendimizce güçlüyüz. Çıkıp oynayacağız, o gün şans kimin yanındaysa o kazanacak. Kalem sadece Beşiktaş'a, değil tüm takımlara kapalıdır dedi.

BELEDİYE BAŞKANI AKDOĞAN NİĞDE, BEŞİKTAŞ MAÇINA KİLİTLENECEK

Türkiye Ziraat Kupası'nın 51'incisinin düzenlendiğini Niğde'nin plakasının da 51 olduğunu vurgulayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyespor BAL Ligi'nde mücadele eden bir takım. Bu sene biz asıl planlarımızı 3. lige çıkmak üzere yaptık. Türkiye Kupası'na katılmaya da hak kazandık. Geçen hafta Aksarayspor'u yenerek bir üst tura çıkmayı başardık. Bugün ise ülkemizin güzide takımlarından Beşiktaş ile eşleşmiş bulunuyoruz. Elbette Beşiktaş'ın gücünü biliyoruz ama Niğde Belediyespor da iyi bir takım. Niğde'ye Beşiktaş gibi önemli bir takımın gelmesi Niğde Belediyespor'la eşleşmesi onur verici. Niğde'mizin tarihinde ilk kez dört büyüklerden bir takım Niğde'ye gelip maç yapacak. Aynı zamanda Türkiye Kupası'nın bu yıl 51'incisi düzenleniyor. Niğde'mizin plakası da 51. Tesadüfen kupanın 51. yılında, 51 Niğde plakalı Niğde Belediyespor'umuz Beşiktaş takımıyla Çarşamba günü maç yapacak. Niğde Belediyespor'a da, Beşiktaş'a da başarılar dilerim. Gönlümüz elbet Beşiktaş'ı da eleyerek bir üst tura çıkabilmektir. İnşallah bunu başarırsak, Niğde'de bir tarih daha yazmış olacağız. Ama şunu da belirteyim elbette Beşiktaş la eşleşmek ve Beşiktaş'ın Niğde'ye gelecek olması da Niğde açısından bir tarihtir diye düşünüyorum. Önemli bir olaydır. Niğdemiz bugünden sonra bu maça kilitlenecek. İyi bir maç olacağını umuyorum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Niğde Belediyespor Türkiye Kupası Türkiye Kupası Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title