Haberler

Nickelodeon Kids' Choıce Ödülleri'nde Yıldızlar Geçidi

Güncelleme:

Nickelodeon Kids' Choice Ödül Töreni, 23 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek.

Nickelodeon'ın her yıl düzenlediği ve bu yıl 26.'sı düzenlenecek olan Nickelodeon Kids' Choice Ödül Töreni, 23 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek ve törenin sunuculuğunu dünyaca ünlü yıldız Johs Duhamel yapacak. Sandra Bullock, Steve Carell, Danica Patrick ve Dwight Howard gibi isimlerin geceye renk katacağı ödül töreni; Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Fergie, Steven Tyler, Scott Baio, Jerry Trainor, Nick Cannon, Rico Rodriguez, Darren Criss, Melissa Benoist, Mike "The Miz" Mizanin ve Sophia Grace & Rosie'nin özel katılımıyla unutulmaz bir şölene dönüşecek.

Bu yıl 26.'sı gerçekleştirilecek olan Nickelodeon Kids' Choice Ödülleri, John Duhamel'in sunumunun yanı sıra Pitbull, Christina Aguilera ve Kesha'nın eşsiz performansları ile 23 Mart Cumartesi günü sahiplerini bulacak.

Ödüller, Sandra Bullock, Steve Carell (Despicable Me 2), Neil Patrick Harris (The Smurfs 2), Chris Pine (Star Trek Into Darkness), Kristen Wiig (Despicable Me 2), Jaden Smith (After Earth), Lucy Hale (Pretty Little Liars), Kaley Cuoco (The Big Bang Theory), Miranda Cosgrove (Despicable Me 2), Big Time Rush, Cory Monteith (Glee), Jennette McCurdy (Sam & Cat), Ariana Grande (Sam & Cat), Logan Lerman (Percy Jackson:  Sea of Monsters), Ashley Tisdale (Scary Movie 5) ile süperstar atletler Dwight Howard ve Gabby Douglas'ın elinden sahiplerini bulacak. Hollywood ve balçığın bir araya geldiği müthiş bir çocuk deneyimi olan tören, Amanda Seyfried (Epic), Josh Hutcherson (Epic), Fergie, Steven Tyler, Scott Baio (See Dad Run), Jerry Trainor (Wendell & Vinnie), Megan Fox, Nick Cannon (Americas Got Talent), Rico Rodriguez (Modern Family), Darren Criss, Melissa Benoist (Glee), Mike "The Miz" Mizanin (WWE Superstar) ve Sophia Grace & Rosie'nin özel katılımlarıyla gerçekleşecek.

OYLAMAYA DÜNYA ÇAPINDA 326 MİLYON KİŞİ KATILDI

Rekor sayıda katılımın gerçekleştiği oylamaya şu ana kadar dünya çapında 326 milyon çocuk katıldı. 22 kategoride gerçekleşen oylama için 23 Mart 2013 tarihine kadar, Nickelodeon'ın Nick.com, Nick mobil uygulamaları, Nickelodeon Facebook ve Twitter hesapları gibi dijital platformları üzerinden oy kullanılabilecek.

Dünyaca ünlü süper starlar Pitbull, Grammy ödüllü Christina Aguilera ve Kesha'nın ""Feel This Moment" ve "C'Mon"performanslarıyla renklenecek muhteşem ödül töreni adeta yıldızlar geçidine dönüşecek.

Nickelodeon 2013 Kids' Choice Ödülleri için oy kullanan çocuklar www.Nick.com/KCA13 üzerinden bu dijital deneyimi yaşadı. Hayranlar geçmiş yılların en balçıklı anlarını yeniden izleyebilecek, KCA temalı oyunları oynayabilecek ve KCA ile ilgili tüm konulardaki güncellemeleri alabilecekler. Ayrıca çocuklar iTunes.com/KCA üzerinden ücretsiz Nick App'in yanı sıra, Kids' Choice Ödülleri'nde aday olan TV showları, filmler, müzikler ve daha fazlasını indirebiliyor.

Dünyada 350 milyondan fazla izleyiciye ulaşacak olan Nickelodeon Kids' Choice Ödül Töreni 25 farklı dilde yayınlanacak. Amerika ve Kanada'da canlı olarak yayınlanacak tören Türkiye'de 27 Mart Çarşamba günü saat 17:45'te izleyiciyle buluşacak. Asya'nın En Beğenilen Oyuncusu ve İngiltere'nin En Beğenilen TV Programı gibi lokal ödüller de sahiplerini bulacak.

Toplam 6 kıtada 15 lokal web sitesi üzerinden, tamamen çocukların oylarıyla belirlenecek ödüller Nickelodeon Kids' Choice Ödül Töreni'nde sahiplerini bulacak. 2012 ödül töreni, İngiltere, İtalya, İspanya, Meksika ve Singapur gibi birçok ülkede, aynı yayın saati içindeki çocuk programları arasında en yüksek rating alma başarısını yakaladı.

Nickelodeon 26. Kids' Choice Ödül Töreni'nin sunucu sponsorları General Mills, Hasbro Twister Rave Games ve Target olurken törenin ortak sponsorları arasında ise Bounty™, McDonald's®, nabi, Nintendo Wii U, Toyota ve Skechers yer alıyor.

Nickelodeon 26. Kids's Choice Ödülleri'nin prodüksiyonu, Nickelodeon Productions ve Bob Bain Productions tarafından gerçekleştirilirken; programın yapımcılığını Bob Bain, Marjorie Cohn ve Paula Kaplan üstleniyor. Program hakkında detaylı bilgiye www.NickKCApress.com üzerinden ulaşılabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Josh Hutcherson Amanda Seyfried 23 Mart Fergie Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title