Haberler

Nezir Nasıroğlu kimdir ? Nasıroğlu'nun oğlu öldürüldü

Güncelleme:

Nezir Nasıroğlu kimdir ? Nasıroğlu'nun oğlu öldürüldü. AK Parti Batman İl Seçim Bürosu'na silahlı saldırı düzenlendi.Saldırıda AK Parti eski milletvekili Nezir Nasıroğlu'nun oğlu Abit Nasıroğlu öldü, 1 kişi de yaralandı.

'da seçim lokaline silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıdaeski 'nun oğlu Abit Nasıroğlu hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Saldırının alacak-verecek meselesinden çıktığı öne sürülüyor.

Öte yanan silahlı saldırgan, lokalden çıktığı sırada silah ile vuralarak yaralandı. Ancak, kimin ateş ettiği tespit edilemedi.

Ayrıca Abit Nasıroğlu'nun düğün hazırlığı yaptığı ve babasıyla davetiye seçmeye gittiği bu sırada büroya uğradığı ve silahlı saldırıda hayatını kaybettiği öğrenildi.

ESKİ VEKİLİN OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

il merkezi Diyarbakır Caddesi üzerinde kurulan seçim lokaline, öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda ağır yaralananeski'nun oğlu Abit Nasıroğlu, kaldırıldığı Bölge Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

POLİS DELİL TOPLADI

Yaralanan diğer kişinin tedavisi devam ediyor. Olay yerine çok sayıdasevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, delil araştırması yaptı.

ALACAK VERECEK MESELESİ Mİ?

Ölen Nasıroğlu'nun yakınları,Bölge Devlet Hastanesi'nin önüne gelerek Kürtçe ağıtlar yaktı. Saldırının alacak-verecek meselesinden çıktığı öne sürülüyor.

SALDIRGAN KAÇARKEN VURULDU

Öte yanda silahlı saldırgan, lokalden çıktığı sırada silah ile vuralarak yaralandı. Ancak, kimin ateş ettiği tespit edilemedi. Yaralanan saldırganBölge Devlet Hastanasine kaldırılarak tedavi altına alındı.

"SİYASİ BOYUTU YOK"

Ak Partiil Başkanı Diyaeddin Uçar, olayın alacak konusundaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını, siyasi bir boyutu olmadığını savundu.

"EMNİYET KISA SÜREDE AYDINLATACAKTIR"

Saldırı sırasında lokalde bulunan Ak Parti4. sıraadayı Adile Gürbüz ise, şöyle dedi:

"Seçim lokalinde oturduğumuz sırada içeri giren yeşil montlu bir kişi, 4-5 el ateş etti ve hızla lokalden çıktı. Bu sırada nereden ve nasıl ateş edildiğini görmedik ama saldırgan silah ile vuruldu. Olayın neden gerçekleştiğini bilmiyoruz. Bu olay seçim çalışmalarımı engellemeyecektir. Emniyetin olayın en kısa sürede aydınlatacağına inanıyoruz."

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Mehmet Nezir Nasıroğlu Ak Parti Batman Gündem Haberler

500

Yorumlar (13)

burak can:

olaydan sonraki açıklamalardan dolayı sayın gürbüz hanımın yaptığı açıklamalar talihsiz ve zamansız bir açıklamadır. kendisine yakıştıramadığım bir davranıştır. olayda vefat eden kişi için rahmet okumak varken ailesine baş sağlğı dilemek varken ne demek seçim çalışmalarım devam edecem yazık çok yazık bir batmanlıya yakıştıramadım birde örnek olacak yani millet vekili olacak birinin

9
0
yanıtYanıtla
Sabır:

Allah sabırlar versin. Kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Adile Hanım''ın yapmış olduğu açıklamayı da çok talihsiz ve insanlıktan çok uzak buluyorum. Şimdiye kadar Adile Hanım''ın meclise gidip bizi temsil etmesi için çalışan biri olarak 23 Nisan itibariyle tüm temennim gerçekten bizi ve acımızı anlayan insanların bizi temsil etmeleri yönünde olacaktır. Tekrar tekrar Allah rahmet eylesin. Allah anasına babasına ve tüm yakınlarına sabırlar versin. AKP''ye oy veren biri olarak, bugün taziye evine gelen bir siyasi parti liderinin -ki ben bu partiye kesinlikle oy vermedim ve vermem de- taziyelerini ve üzüntülerini samimiyetle paylaşmasını gerçekten çok takdir ettiğimi de belirtmek isterim.

6
1
yanıtYanıtla
deniz alpnarmobilWeb@haberler.com:

Mekani cennet olsun alah ailesine sabir vrsin onu vuran ellr kirilsin

4
2
yanıtYanıtla
nedim.malkoc. jungTgtmobilWeb@haberler.com:

Allah.rahmet.eylesim.allahtan.ailesine.sabir.dilerim.nedim.malkoc

2
4
yanıtYanıtla
songülmobilWeb@haberler.com:

kabrin nur mekamın cennet olsun allah ailesine ve nişanlısına sabır versin

5
0
yanıtYanıtla
kemalmobilWeb@haberler.com:

Mekanı cennet ruhu şad olsun Allah ailesine sabırlar versin

3
0
yanıtYanıtla
Abdullah yildirimmobilWeb@haberler.com:

Mekanin cennet olsun nisanlina ailene allah sabir versin

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sayım millet vekili adayı gürbüz hanım olaydan hemen sonra yaptığınız açıklama hiç şık değil size yakışmadı nedemek seçim çalışmalarımı engellemeyecek insan olarak önce olayda vefat eden kişi için rahmet dilemek varken yaptığınız açıklama hiç ama hiç olmadı

2
0
yanıtYanıtla
SEDATmobilWeb@haberler.com:

adam yeni evlenecekti de ALLAH tüm yakınlarına sabr versn mekanı cennet olsun AMİN...

1
0
yanıtYanıtla
hakkı:

bu yapanın allah cezasını versin

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title