Haberler

Nezahat Palazoğlu kimdir ? Palazoğlu vefat etti

Güncelleme:

Nezahat Palazoğlu kimdir ? Palazoğlu vefat etti. Nakşibendi Şeyhi Ahmet Palazoğlu'nun ölen eşi Nezahat Palazoğlu Hayreddin-i Tokadi Türbesi'ne defnedildi. Palazoğlu'nun cenaze namazını Cübbeli Ahmet Hoca kıldırdı.

Bolu'da, 2008'de Bakanlar Kurulu kararıyla Hayreddin-i Tokadi Türbesi'ne defnedilen Nakşibendi Şeyhi Ahmet Palazoğlu'nun ölen eşi Nezahat Palazoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oğlu Mehmet Davutoğlu'nun da katıldığı cenaze töreninden sonra türbede eşinin yanında toprağa verildi.

OĞLU DA BABASININ YANINA DEFNEDİLMİŞTİ

Kentte 'Sürmeli Hoca' olarak bilinen Nakşibendi şeyhi Ahmet Palazoğlu, Ocak 2008'de vefat ederek Bakanlar Kurulu kararıyla Hayreddin-i Tokadi Türbesi'ne defnedildi. Ahmet Palazoğlu'nun oğlu Ahmet Yekta Palazoğlu da 2013'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi ve babasının yanında toprağa verildi.

Nakşibendi şeyhi Ahmet Palazoğlu'nun eşi Nezahat Palazoğlu da dün vefat etti. İstanbul'da torunu Bolulu işadamı Muhittin Palazoğlu'nun yanında yaşayan Nezahat Palazoğlu'nun cenazesi Bolu'ya getirildi. Yıldırım Beyazıd Camii'ndeki cenaze namazı öncesi Muhittin Palazoğlu ve diğer yakınları, taziyeleri kabul etti. Cenazeye, Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Valisi Ali Fidan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oğlu Mehmet Davutoğlu, ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

CENAZE NAMAZINI CÜBBELİ AHMET KILDIRDI

Cenaze namazını 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü kıldırdı. Cenazeye Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oğlu Mehmet Davutoğlu, Bolu Valisi Aydın Baruş ve Düzce Valisi Ali Fidan ile birlikte arkadaşı Muhittin Palazoğlu'nun yanında saf tuttu. Nezahat Palazoğlu'nun cenazesi, daha sonra cenaze arabasıyla Elmalık Köyü mevkisinde Hayreddin-i Tokadi Türbesi'ne götürüldü. Palazoğlu'nun cenazesi, Bakanlar Kurulu kararıyla türbeye eşi ve oğlunun yanında defnedildi.

DAVUTOĞLU'NUN OĞLU DA ORADAYDI

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oğlu Mehmet Davutoğlu, definde de yer alarak Nezahat Palazoğlu'nun mezarına toprak attı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ahmet Mahmut Ünlü Ahmet Davutoğlu Bolu Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title